Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért csinál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinál ilyet valaki?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem neten egy 21 éves lánnyal 3 hónapig írkáltunk egymással képeket is küldtünk egymásnak és biztos hogy nem kamu profil volt. Mikor megbeszéltük hogy találkozni fogunk ő nem jött el és az nap már meg se kapta az üzeneteim vagyis szépen szó nélkül minden jel nélkül felszívódott. Szerintetek miért csinál valaki ilyet?

2018. jan. 28. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, ezért veszélyes az interneten való ismerkedés. Van egy megtörtént történet velem, 2 éve, megismertem egy lány-t, wow-on, egy online játékban, és most jön az, ami meglepett. 1 és fél évig beszéltünk, utána bunkón letiltott, és nem, nem sajnálkoztam, csak szivatott végig. De nem veszítettem semmit, hanem inkább tapasztalatot szereztem. 16/F Írj privátot, ha akarsz hallani több ilyen dolgot, és akkor is írhatsz, ha tanács kell. Szívesen segítek.
2018. jan. 28. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Na, a 16 évesek és tanácsaik :D A net ilyen kérdező, néhányan csak poénból írnak, mert megakarnak másokat szivatni. Ez sajna ilyen.
2018. jan. 28. 20:03
 3/14 anonim ***** válasza:
De nem mindenki ilyen, szóval nem szabad feladni :D
2018. jan. 28. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
2-es, a 16 évesek és tanácsai. Igazából, ugyanazt írtad le amit én "szivatni" Szóval :) Köszi a megerősítést :)
2018. jan. 28. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem arra írtam, hanem a privátos beszólásra. Elég komolytalan, hogy egy olyan embernek, aki 21 éves csajjal levelezget, egy 16 éves tud tanácsot adni privátban. Bár, azis elég ciki, hogy tini párkapcsolatokba ír az, aki egy 21 évest fűzögetettt.
2018. jan. 28. 20:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Azért ebbe a kategóriába tettem mert én 17 vagyok.
2018. jan. 28. 20:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Lol, akkor nem tűnt fel, hogy egy 21 éves csaj mit is akarhat tőled? Komolyan elhitted, hogy egy nálad 4 évvel idősebb járni fog veled. Én 22 vagyok, de egy 24 évnél idősebb csajon kb el se gondolkozom, mert esélytelen. Szerinted mit tudnál te adni egy 21 éves csajnak?
2018. jan. 28. 20:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan nagy korkülönbség.
2018. jan. 28. 20:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem, ha a pasi idősebb de ha a nő, akkor igen. Ezt jobb, ha megtanulod. Felvilágosult világban élünk, de azért még mindig áll, hogy a nők 90%-a szereti, ha idősebb a pasi. Egy 21 éves csajjal meg nem vagytok egy szinten, ez az igazság.
2018. jan. 28. 20:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy ez neki miért jó hogy csak hülyít
2018. jan. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!