Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a 19 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyatlagos lany kérdése:

Miért van az hogy a 19 éves fiúknál már nem divat a randi, itt gondolok egy sétára vacsorára, nem pedig első alkalommal már ágyba akarnak vinni?!

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Én 30 vagyok de én is ágyba vinnélek.
2017. dec. 27. 22:09
 2/9 anonim válasza:
48%

Tudod, a mi hormonszintünk sokkal magasabb szinten van.

Ez ilyen egészen 15 éves (vagy korábban) kortól egészen (jó esetben) 60 éves korig ez megy. Illetve csillapodik egy idő után, de érted. Ez nem úgy van hogy 5-6-7 hónap vagy még több időn keresztül a randizáson, sétálgatáson kívül nem csinálunk semmit. Nem azt mondom hogy mindenki menjen dugni meg mittudomén 14 évesen, csak hát a hormon az hormon, az ösztön az ösztön.

2017. dec. 27. 22:11
 3/9 anonim válasza:
51%

Most nézem csak 25%-os vagyok o.O

Pedig általában nem írok hülyeséget.

Mindegy, a lényeg hogy ennyi idősen 19-20 évesen heti 3-4 alkalomnak (és ez a minimum) lennie kellene.

2017. dec. 27. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
azért mert a mai lányok nagyrésze nem igényli randizást, udvarlást. A létező összes nőkre irányuló sztereotípia megállja a helyét. Tisztelet a kivételnek.
2017. dec. 27. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én jelenleg ott tartok, hogy pár hónapon keresztül vinnék ágyba lányt a kapcsolat megkezdése után. :D Több kapcsolatban is volt már részem... Pont emiatt beláttam, hogy nem igazán a szex az amire szükségem van. Biztos nem vagyok egyedül ezzel, tarts ki, úgyis jön majd valaki, vagy te mész el hozzá. :)
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért nem kéne általánosítani
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik, a lányok nem követelik meg.
2017. dec. 27. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha nagyon leegyszerűsített és prosztó választ keresel: minek tartsak tehenet, ha ingyen is kaphatok tejet?
2017. dec. 27. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert a legtöbb csávó egy csicska.

Aki meg randira is vinne valakit az vagy fél megkérdezni az adott személyt, vagy ha meg is kérdezi "minden ok" nélkül lekoptatja.

Ennyi az egész, ez megy manapság, ebből keresek valami normális kiutat 20 évesen.

Mondjuk van egy lány aki már eléggé régóta mozgatja a fantáziám, szóval lassan már YOLO feelingbe fogom csinálni, amint meglátom valahol (nem nehéz kiszúrni, mert mondhatni lángvörös haja van) úgy fogok átmenni bokron, árkon, fán, emberen mint tank a vakonbuckán, de tuti, hogy elhívom legalább egy kávézóba.

2017. dec. 28. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!