Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kis segítséget kérnék hogy mikor mit jelent ahogyan "szemeztek"?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok hogy van egy tipikus nézésetek ami általában mindenkinek lejön hogy szabad pályát adtok a pasinak. Tudjátok mikor a szemére néztek, aztán le a földre majd vissza a szemére. Én arra lennék kíváncsi, hogy van egy pasi akinek a szemébe néztek de nincs ez a le a földre, majd vissza a szemébe nézés hanem egyszerűen csak elnéztek ezzel is tudtára adva hogy nem igazán fogott meg titeket. Na most ha esetleg így történik akkor teljesen el van ásva nálatok a az illető vagy azért szabad probálkoznia, hátha sikerűl valamivel elődrukkolnia ami megfog titeket? Vagy ha nincs az a nézés akkor ne is probálkozzon? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat :)2016. dec. 17. 11:37
1/8 anonim válasza:
Én nem szoktam szemezni, de van h megnézek vkit.Ilyenkor van h úvy teszek mintha nem is nézném hanem elnézek mellette. Szóval nem tudom milyen lányról van szó de nem biztos h nem nézett meg magának.
2/8 anonim válasza:
Én nem szoktam szemezni, de van h megnézek vkit.Ilyenkor van h úgy teszek mintha nem is nézném hanem elnézek mellette. Szóval nem tudom milyen lányról van szó de nem biztos h nem nézett meg magának.
3/8 anonim válasza:
Bocsii. Ajj már nem tudom hanyadjára csinálom ezt. Leragad a gomb.
4/8 anonim válasza:
Én hogy őszinte legyek totál nem is hallottam még erről a "le a földre majd vissza" dologról.
Sokat nézek annak a szemébe aki tetszik de sokáig nem merem bámulni ez mondjuk a miatt is lehet mert nem szeretném ha hülyének nézne vagy mert nincs sok önbizalmam.
Szerintem próbálkozz.:)
5/8 anonim válasza:
Én igazából ha szemezek egy fiúval, sosem veszem el a tekintetem.... És hát h is mondjam, elég sok önbizalmam van még zavarban sem szoktam lenni... És én sem hallottam erről a földes dologról... Nyugodtan próbálkozz nála, nincs vesztenivalód;)
6/8 anonim válasza:
Ha tetszik egy fiú, akkor sokszor nézem, de ha éppen felém néz, akkor elkapom tekintetem és úgy teszek, mintha bambulnék vagy néznék ki az ablakon (például a buszon). Aztán megint ránézek. Szóval igazából azt általad leírt szemezést alkalmazom, csak nem a földre nézek, hanem elnézek mellette.
7/8 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki és zavarban volt, azért nem nézett a szemedbe.
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem most tetszik valaki de amióta tudom ,hogy tudja ezt és valószínűleg én is tetszem neki , nem merek ránézni. Tudom hülyeség. De ha ránézek akkor olyan hosszan kissé meredten nézem.
Szóval ne csak a nézés alapján próbáld eldönteni ,hogy egy illető mit gondol rólad. Az meg mindenkinek imponál ha tetszik valakinek , szóval érdemes próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!