Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki tud adni egy kis...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud adni egy kis motivacios segitseget? (Elorre bocsi az ekezet hianyert)

Figyelt kérdés
Az az egesz lenyege hogy jott egy uj fiu az osztalyba, eleinte le se bagoztam nem is erdekelt. Majd tesi oran oda mentem bemutatkoztam stb. Aztan egyre tobbet beszelgettunk gepen keresztul is meg minden aztan kezte elcsavarni az eszemet kozben elhivott ide oda stb. Es aztan felmentunk az egyik osztelytarsunkhoz gepezni, nem volt addig problema csak annyi hogy iszonyat faradt voltam. Raadasul eszre se vettem ahogy kimutatom az erzeseim (konlretan rafekudtem a diu vallara es a vallan szuszokaltam) es fura modon hagyta is. De aztan vegleg nem birtam az erzeseimet magamban tartani inkabb elmondtam neki nyar vege fele amire elegge taplon egy olyan undorodo fejjel ha kifejezhetem igy is elutasitott de ez bennem (amit magam se ertek) haragot baltott ki vele szemben mivel sokaig lattam nyaron direkt elneztem es ha koszont meg kerdeztem a baratnomtol hogy te szoltal? Es latszott szegenyen hogy most azt se erti mi a fene van velem. De most uj tanev meg minden, belattam hogy nem haragudhatok ra szoval ujra baratok vagyunk csak mar nem beszelek vele annyit ("hagyom elni") es masnap a fiuk kozoltek velem hogy fulig szerelmes belem. Erre mit tudnek lepni? Kerlek titeket trolloktol kimeljetek ♥
2016. dec. 3. 23:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi ha valamit elirtam
2016. dec. 3. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
keresd a társaságát! ha a haverjai nem trollkodásból mondták, akkor valószínüleg veszi majd a lapot, és folytatja ott ahol abbahagyta!
2016. dec. 3. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Várj, hogy jön ide a motiváció? Mire kell motiválni?
2016. dec. 3. 23:35
 4/6 anonim válasza:
Adom a 2-es válaszát :D De tudd meg hogy biztos nem trollkodtak mert sokszor szoktunk ilyet mi fiúk. :D Ha tényleg szeret akkor ha beszélsz vele tuti örülni fog ;)
2016. dec. 3. 23:39
 5/6 Vy válasza:

Akár gépen keresztül, próbálj vele elbeszélgetni, konkrétan elmondani neki, hogy te nem szeretnél vele rosszban lenni, de ezen sem tudsz túllépni, mert neked ez nagyon rosszul esett, hogy te bevallottál neki valamit, ő pedig így reagált... És hogy kerek-perec megmondhatta volna, ha ő nem érez úgy irántad, mert akkor te is kész lettél volna a barátság medrébe visszaterelni a dolgot köztetek, de így ez a tüske benned maradt az ő irányában...

Én jobbnak látnám ezt konkrétan letisztázni, mert akkor te is tovább tudnál lépni, nem reménykednél, epekednél utána hiába, meg ő is leszállna a magas lóról, és kicsit pofára esne, hogy veled nem játszhat kedvére... :/ Mert simán lehet, hogy azért viselkedik most így veled, mert bántja az önérzetét, hogy az eset után már te is ilyen elutasító voltál, nem futottál tovább utána... De persze az is lehet, hogy tényleg szerelmes ő is, és zavarában viselkedett ilyen szerencsétlenül... :D És így akkor tudnátok tiszta vizet önteni a pohárba. Szóval ja, jobb lenne ezt letisztázni konkrétan. Én erre szavazok, nálam is eddig mindig az őszinteség működött a leghatásosabban. :)

Drukkolok neked!

25/L

2016. dec. 4. 00:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom minenkinek a valaszat, a motovaciot pedig szerintem nem direkt irtam bele mert mar annyira faradt voltam raadasul nem tudtam e nelkul nyugodtan aludni. De igyekszek hatha sikerul valamit osszehozni :)
2016. dec. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!