Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni (! )?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segítséget kérni (! )?

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnek valamit karacsonyra adni, de nemrég volt a szülinapja es arra minden jó ötletemet előttem. Nemrég vagyunk együtt, 3 hónapja de elotte sokáig legjobb barátok voltunk. Ismerem h mi az ami tetszik neki, de most nincs ötletem!!

Dobol, szülinapjára egy dobutot kapott amire irtam neki meg egy tortát. Ezen kivul nem szereti a parfümös dolgokat. Nem borotvalkozik az se jo. Tusfurdot vagy nyálas dolgot nem akarok adni neki, de ha valami alap dolog es arra kellene valami szépet írnom az jo lenne. Tegnap puhatolóztam h csinalok neki egy dobozt amibe bele rakhatja a kottait, de nemrég pakolta őket ossze...

Valakinek van valami ötlete?

Kezdek kétségbe esni!!

2016. dec. 7. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha vennél egy pólót, és textilfilccel írnál rá neki valami szépet? Hordhatná is, mindig eszébe jutnál. És te is örülnél, ha hordaná. Szerintem jó ötlet :)
2016. dec. 7. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat karacsonyra fogok kapni textil festéket mert en ilyen kezmuves vagyok es pont erre gondoltam... De az ilyen nem gaz? Azt mondta nekem h felole vehetek neki szemetes zsákot is örülni fog neki, de en szeretnek valami igazán jot adni! De nagyon szepen koszonom, lehet h ez lesz ☺
2016. dec. 7. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Az akkor meg pláne jó ha ilyesmiket szeretsz csinálni, ezzel foglalkozni,mert akkor tudja, hogy tényleg szívből csináltad és egyedül, a két kis kezeddel :)
2016. dec. 7. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat na a poloval annyi a baj, h mivel nagyon magas vagy rovid lesz, vagy vallban kicsi. Ezert a kefvemc ket színével egy dobozt festek neki, amitmar kinéztem a pepcoban es abba pakolok meg valamiket! 😁 de nagyon szepen köszönöm, ment a zöld kezecske!
2016. dec. 7. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!