Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék segítséget kérni?
Mivel 15- 16 évesek vagyunk nem tudunk mit tenni még...
Eltiltották a barátnőmet úgy hogy nem is ismernek.
Alkoholistáznak stb...
Égszerűen nem lehet velük beszélni sehogy sem. A barátnőm is hiába ült le velük beszélni semmi reakció. Szeretnék segítséget kérni hogy ti mit tennétek ebben az esetben? (szakítani biztos hogy nem fogunk, de hát ha van valami megoldás rá) Ha lehetséges ezekkel kíméljetek (ennyi idősen ne tervezzétek komolyra stb. ) Mi nagyon is komolyan gondoljuk Köszönjük a válaszokat előre is! 16/F
nem kell azzal foglalkozni, hogy a szülei mit engednek és mit nem... egyszerűen találkoztok valahol ennyi... nem tehetnek a szülei semmit... sőt, 16 éves korotok után házasságot is köthettek, és ehhez csak a gyámhatóság jóváhagyása szükséges... szülői beleegyezés nem (meg nyilván az, hogy megéljetek valamiből)
úgyhogy ennyit az "anyósékról"
Az a gond, hogy verik is és kb fogságban tartják..
Nem tud eljönni, mert 24 órás megfigyelés alatt tartják.
A telefonját is elvették tőle az enyém van nála, hogy tudjunk beszélni.
Igen oda még engedik egy suliba járunk (lány iskolába járok közgazdaságra)
Nagyon sokat próbálkoztunk már, de tényleg semmi...
Már a szüleimmel is voltunk náluk és azt sem érdekelte őket.
Vélhetően az a gondjuk, hogy túl fiatal a lány(te is az vagy!), és nem kellene ilyen korban ezzel foglalkozni(pl.:mondjuk csak tanulni kellene), és csak ürügyként mondják, hogy ez meg az vagy....
Az is közrejátszhat, hogy túlságosan tolakodó voltál.
"Szeretnék segítséget kérni hogy ti mit tennétek ebben az esetben?"
Én nem erőltetném ezt. Ott lennék vele együtt, ahol tudok, és nem zavarja őket (jelen írásod szerint ez az iskola).
Biztos vagyok benne, hogy majd idővel megtörnek, de nem ingerelném őket a jelenlétemmel, meg a családommal, meg személyesen sehogy sem.
Úgy gondolom, hogy csak idő kérdése, amit nem te fogsz megszabni, hanem ezt ők döntik el, és sajnos ez ismeretlen, hogy milyen időtartam.
(persze lehet az is, hogy hallottak valamit, valakitől, vagy láttak valamit, vagy félreértettek valamit, vagy nem gondolnak hozzá valónak /mondjuk anyagilag- gazdaságilag, vagy etnikailag, vagy szellemileg/ stb stb)
Nem én vagyok neki az első barátja és vele is ezt csinálták..
És úgy emberről nem vonunk le következtetést, hogy nem is ismerjük
(Az előző barátja tényleg egy nem normális volt, de én nem olyan vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!