Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a dologba?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, de ő csak barátság extrákkalt akar...
Nekem még nem volt barátom, szűz vagyok.
Már vágyok erre-arra, de jó lenne egy kapcsolat, nem csak sz3x... De annyira vonzó, és végre találtam valakit, aki szerint szexi vagyok.
Bevállaljam? Vagy először legyen egy kapcsolatom és utána legyen barátság extrákkal kapcsolatom?
2017. aug. 24. 00:23
21/21 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne menj bele. Ha a pasi igazán akarna valamit tőled akkor nem csak barátságot kérne extrákkal hanem egy igazi kapcsolatot. Neki szerintem csak a szexre kellenel remelem nem lesz igazam ebben de nekem nagyon gyanús ez a dolog hogy szexelni akar de kapcsolatot, lehet tényleg szexinek lát és mondja hogy az vagy lehet ezt csak azért mondja hogy végre menj bele abba amit o akar így akar megszerezni magának. Nyilván ez a te döntését remelem jól döntesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!