Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek ebbe a dologba tudva, hogy úgyis csalódás lesz a vége, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Akiknek volt már ilyen jellegű tapasztalata, bármelyik oldalról, írjatok légyszi!

Mi a rosszabb, ha meg se próbálom, vagy ha megpróbáljuk, de tudom, hogy mellette nem tudnék teljesen boldog lenni?

Csaj sajnos nélküle se... már kb 8 hónapja kerülgetjük egymást, én közben összejöttem mással, de akkor se tudtam kiverni a fejemből, rengeteg sráccal randiztam, szimpatikusak voltak, helyesek, minden stimmelt volna, de én akkor is belé vagyok szerelmes.

Az elmúlt két hónapban gyakorlatilag már olyan volt, mintha járnánk ( ő talán ezt már úgy is veszi nem tudom...), amikor tehetjük találkozunk, sokszor együtt alszunk, ha együtt vagyunk minden olyan tökéletes. De van egy olyan megérzésem, hogy nem megbízható. Nem tudom miért, nem adott rá okot, de érzem, és biztos vagyok benne, hogy így van.

Inkább kiszálljak ebből az egészből minél előbb? Vagy attól csak rosszabb lesz?

Már párszor le akartam zárni a dolgot, de meggyőzött, hogy ne (túlságosan persze nem kellett győzködni :D). Alapból én tetszettem meg neki még ugye több hónapja, azóta minden nap keresi a társaságom, amúgy is sokat beszélünk neten/telefonon, szóval eléggé kitartó volt. De mégis az az érzésem, hogy ő azért szívesen flörtölgetne más csajokkal is meg ilyesmik. Amúgy nem vagyok ilyen gyanakvó típus, sose voltam, és másoknál még nem is volt ilyen érzésem, de most nagyon erősen bennem van.

Mi legyen? :/

Tegyük fel, hogy igazam van, és tényleg nem megbízható.

2013. jún. 11. 01:05
 1/6 A kérdező kommentje:

Bocsi elírtam:

*Csak sajnos nélküle se

2013. jún. 11. 01:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivan?
2013. jún. 11. 01:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért érzed ezt, ha te sem tudod, akkor nehéz megmondani, mi a helyes.. :/ ha ott alszol, akkor az már tényleg olyan, mintha együtt lennétek. :D
2013. jún. 11. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is így indult a kapcsolatom. Nem volt megbízható,csajozós volt,flörtölgetett minden csajjal,még a barátnőimmel is,ráadásul a szemem láttára is. De én adtam neki egy esélyt,és láss csodát,belém habarodott. Mivel holt féltékeny voltam,így idővel elkezdte elhagyni a hül*e szokásait,megszakította az összes csajbarátjával a kapcsolatot,nem is beszéltek,és már 3pusziba sem volt egyik csajjal sem,nem volt semmilyen kapcsolata más lányokkal. 2 és fél évig jártunk,mire én kiszerettem belőle és szakítottam vele. A kapcsolatunk végére már rá sem nézett más csajokra,sőt már pár hónap járás után csak én érdekeltem. Teljesen megváltozott...talán ezért is szerettem ki belőle,vagy csak simán elmúlt,nem tudom... A lényeg,hogy életem legszebb évei voltak,hatalmas első szerelem. És mindez azért,mert megpróbáltam annak ellenére,hogy tudtam milyen. Ő azóta is vissza akar szerezni,azt mondja,nem kell neki más,nem volt másik barátnője,mégcsak nem is randizott,pedig már pár hónap eltelt a szakítás óta. Ilyen egy pasi,ha szerelmes...Sajnos részemről elmúlt a szerelem,pedig mellette nem kellett volna izgulnom,h megcsal vagy ilyesmi.:D

Igazából ha csalódnod kell benne,akkor előbb-utóbb csalódni is fogsz. De legalább addig lesz egy kis boldogságod,ha ezt a csúnya gondolatot el tudod ejteni.:) Próbálj meg bízni benne egy kicsit. A csalódás egyébként nem feltétlenül rossz dolog. Szerintem. Én azt tanácsolom,hogy adj neki egy esélyt!

2013. jún. 11. 01:46
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó... te aztán szép lehetsz, elmulik a szerelem, és már is dobjuk a pasit, és még fel vágsz azzal h mai napig vissza akar kapni, meg változtattad,vagy esetleg miattad változott, és te el dobtad mint egy elhasznált zsepit, gyerek szerelem, gondolom fejbe ütöd a 14 évet
2013. jún. 11. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:

#4 te szerencsétlen... hány éves vagy?

Minden lány sír, hogy a férfiak milyenek, de aki szívből képes szeretni az nektek SOHA nem jó. Vagy "túl jó". 3 barátom szívét törte össze az a lány akiről azt hitték, hogy életük szerelme. Az egyik nagyon csúnya volt, végig a képébe hazudott. Magamról nem is beszélek már.. nagyon halvány már a hitem, hogy él még olyan lány a földön aki nem ribizli és akinek van annyi önbecsülése hogy ha szereti valaki akkor azt képes elfogadni.

2013. jún. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!