Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a dologba?
Megismertem egy fiút, de ő csak barátság extrákkalt akar...
Nekem még nem volt barátom, szűz vagyok.
Már vágyok erre-arra, de jó lenne egy kapcsolat, nem csak sz3x... De annyira vonzó, és végre találtam valakit, aki szerint szexi vagyok.
Bevállaljam? Vagy először legyen egy kapcsolatom és utána legyen barátság extrákkal kapcsolatom?
Ha van önbecsülésed akkor nem mész bele, sem most sem életed során bármikor. Nem egy guminő vagy amit kedvére dughat. Az elsőt amúgy sem szabad elsietni, inkább várj egy kapcsolatra. Amúgyis az ilyen barátság extrákkal dolognak sosincs jó vége.
Hány éves vagy?
Kit érdekel, hogy jól néz ki.. én is jól nézek ki és még sok másik srác is, csak annyi a különbség, hogy vannak srácok, akik sose használnának egy lányt, főleg nem csak szexre, mert ők többre tartják magukat is meg a lányt is annál, hogy ilyet tegyenek.
Hogyha ő csak szexet akar tőled, az tudod mit jelent? Azt jelenti, hogy valójában nem akar törődni veled. Egy olyan srác, aki nem akar törődni a másikkal szerinted hogyan fog viselkedni szex közben?? Elmondom: ÖNZŐ lesz. PL ha neked fájni fog, akkor lehet nem fogja abbahagyni, hiába szólsz neki, vagy egész egyszerűen csak nem fogja érdekelni, hogy neked jól esik-e, hanem csak megdug a kis po:csikéjével és kész. Neked komolyan ez kell??
Miért nem ismersz meg inkább egy értékes fiút? Mert elárulom neked, hogy ha ő ilyenbe belemegy, akkor egy értéktelen po:cs, semmi más...
Köszi ezt a sok választ!
17 majdnem 18 éves vagyok.
A statisztikámat jól le fogja húzni.. Nekem is volt egy lány barátom pár éve és nálunk is feljött ez a téma. Mi belementünk, de egy kikötésem volt vele.. Hogy nem velem fogja elveszíteni a szüzességét, mert nem vagyok belé szerelmes. Smárolás, tapizás, petting...
De hidd el, sokkal jobb a pároddal csinálni.
Kérdésedre a válasz: Belemehetsz, de ne csinálj semmi olyat amit később megbánhatsz.
Majd fogsz, addig foglald le magad a barátokkal, bulizással vagy amit szeretsz. Egy kapcsolat is kötöttségekkel járhat. Élvezd amíg szingli vagy.
(nem azt mondom hogy kapcsolatban lenni nem jó, 1 éve van barátom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!