Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek-e így ebbe a dologba?
Figyelt kérdés
az a lényeg, hogy én kb két hónap múlva kiköltözöm külföldre munkaügyben. most viszont van itthon egy férfi, akivel nem azt mondanám, hogy alakul a kapcsolatunk, de találkozgatunk. viszont egyértelmüen a tudtomra adta, hogy le akar velem feküdni. utolag megtudtam, hogy tipikusan az a pasi, aki minden hétvégén buliba más nővel...és végül abban egyeztünk meg, hogy találkozgatunk és lesz ami lesz. tudom, hogy nem sokára én elmegyek innen, de nem tudom, hogy belemenjek e addig egy ilyen nyilt kapcsolatba, ami-elég valószinü-csak a szexről szólna az elején. elitélendő az ilyen? vagy szabad vagyok érezzem jól magam mig itthon vagyok? kettősek az érzéseim! ti hogy látjátok külsö reális szemmel?
Szia! Szerintem nem érdemli idődet egy ilyen pasi, az ilyen pasik nagyon vonzóak és hízelgőek tudnak lenni, de ugyanakkor jó nagy szemetek is, hogy kihasználják a nőket, habár az olyan nőket akik egy ilyen kapcsaolatba belemennek, azokat sem kell félteni, én kimondottan nem ítélem el a nyitott szexkapcsolatot, de nem is mennék bele semmiképpen. Azt, hogy neked ez jó-e így azt kell szemelőtt tartanod és azt hogy mennyire vagy lobbanékony, mert ha lefekszel vele akkor lehet, hogy nem fogod tudni elfelejteni majd és újra akarod, de akkor már nem leszel itthon, ugy könnyebb is lesz tultenni mondjuk magad a dolgon és ezen a pasin, de lehet nem, és majd hiányozni fog és ebben mész tönkre, nem tudom, hogy hány éves vagy, de amig nem állsz készen hosszútávú komoly kapcsolatra, addig kihasználnám az életet és élvezném minden percét. Bárhogy is döntesz sok sikert neked minden téren, mint az utazásban és a pasik terén is!
2010. okt. 29. 03:22
2/17 anonim válasza:
Igen. Ne fekudj le vele, mert te ugyse szereted a szexet.
2010. okt. 29. 04:22
3/17 anonim válasza:
Én biztosan nem nneék bele egy ilyen kapcsolatba,mert szajhának érezném magam. Nem az élvezet a legfontosabb,hanem az önbecsülésem.
2010. okt. 29. 07:20
4/17 anonim válasza:
Én nem mennék bele. Már ott rosszul kezdődik, hogy "le akar feküdni velem". Nem vagy eszköz, könyörgöm! Ne legyél te a terve része...
2010. okt. 29. 07:42
5/17 bénabéla11 válasza:
nem tudom miért de rengeteg nőnek olyan bonyolultnak tűnnek ezek a dolgok...
az a helyzet hogy te magad irtad le hogy a pasi minden héten más más nővel van...inkább csak a szexre megy...akkor itt már csak egy dolgot kell eldönteni...
akarsz vele szexelni vagy nem...
mi az hogy szex az elején...nem lesz vele semmi...csak szex...
2010. okt. 29. 07:43
6/17 bénabéla11 válasza:
a nyilt kapcsoolat nem egyenlő a csak szexxel...
2010. okt. 29. 07:44
7/17 anonim válasza:
Ducky válasza:
Én a helyedben tuti nem mennék bele az ilyenbe. Alapból egy kapcsolat nemcsak a szexből áll és ahogy írtad, konkrétan közölte, hogy le akar feküdni. Ez kb. olyan, mintha a játékszere lennél csak, akivel néha-néha összefekszik és kész.
2010. okt. 29. 08:00
8/17 anonim válasza:
"konkrétan közölte, hogy le akar feküdni. Ez kb. olyan, mintha a játékszere lennél csak, akivel néha-néha összefekszik és kész."
Nem. Az, hogy előre megmondta, hogy csak szexelni akar, fair. Akkor tekintené játékszernek, ha hitegetné.
Így a Kérdező is eldöntheti, hogy részese tud-e lenni egy szexkapcsolatnak.
2010. okt. 29. 08:34
9/17 bénabéla11 válasza:
igy igy igy!
2010. okt. 29. 09:02
10/17 anonim válasza:
:) drágám, mi mondjuk meg mi az erkölcsös neked? te mit tartasz annak? nekünk semmi közünk hozzá. kell vele a szex vagy nem :) nem bonyolult ez a kérdés.
bár mondjuk ha minden héten más nővel van, a gumit nehogy otthon hagyja... Én mondjuk félnék egy ilyen pasival összefeküdni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!