Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti megsértődnétek, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megsértődnétek, ha randi közben egy fiú viccből az mondaná, hogy csúnyák vagytok?

Figyelt kérdés

2017. márc. 19. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is felállnék és közölném vele, hogy akkor keressen jobbat; gratulálok a "fejlett" "humorérzékéhez".
2017. márc. 19. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Abban a pillanatban repülne le a far.ka a helyéről. Viccből is szánalmas ilyet mondani...
2017. márc. 19. 23:03
 13/18 anonim válasza:
Nem
2017. márc. 19. 23:20
 14/18 anonim válasza:
Ha epp hulyeskedunk es latom rajta hogy tenyleg csak vicccbol mondja akkor nem sertodnek meg
2017. márc. 19. 23:21
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. márc. 20. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen nyomorék csávó erősen forever alone pozitív.
2017. márc. 20. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Én és a barátom ,folyton cseszegessük egymást ez meg se lepne engem.:D Habár egy randin vagy akár egy romantikus vacsorán a fejemhez vágni ,hogy ronda vagyok ,hát nem fogadnám jó szívvel.
2017. márc. 20. 22:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát valószínáleg megfordulnék és elmennék. De ha utánam jönne és megfogná a vállamat vagy a kezemet vagy az arcomat és a szembe mondaná az ellenkezőjét amit valójában gondol rólam akkor az nagyon romantikus lenne szerintem és az már biztos jól esne.

De ez emberfüggő, hogy ki hogy reagál... meg attól is függ, hogy mennyire ismeritek már egymást. Ha jobban akkor lehetséges hogy azonnal leesik neki hogy viccelsz és tovább hülyüli az egészet.

2017. márc. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!