Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XDDD. GyK-n feltettem egy kérdést, hogy akkor ez randi vagy sem. Akkor most kinek higgyek?
Figyelt kérdés
Csomó választ kaptam. A válaszok egyharmada azt mondta randi és minimális érvelés míg a válaszok kétharmada csak egyszerüen annyit közölt, hogy nem randi és le van tudva. Kinek higgyek?
A csaj hívot moziba.
16/F
2017. márc. 18. 12:53
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen randi. Mi más lenne? Már persze, ha nem az osztállyal mentek és ő szólt mindenkinek.
2/5 anonim válasza:
Neeem hiszem, vagy na, nem olvastam a masik kerdest,de ez attol fugg,milyen viszonyban vagytok. En is el szoktam hivni az egyik baratomat,en fizetem a kajat peldaul. Fugg a viszonyotoktol,de lehet randi amugy, csak a kozetetek levo viszonyt kell tudni aztan ugy konnyebben tippelgetunk
3/5 A kérdező kommentje:
A csajt bár fél éve nem láttam folyamatosan chateltünk a neten. Bár úgy nem voltunk barátok, hogy mindent kibeszéljünk, mintha ilyen internetes barátok lennénk csak élőben ismertük megy egymást és ismernénk a másikat.
2017. márc. 18. 13:29
4/5 anonim válasza:
A másik két kérdesednél azt írtad, hogy reméled, hogy nem randira hívott a lány.
De abból ítélve, hogy ez már a harmadik kérdésed róla (de ki tudja, lehet volt több is, amit nem láttam), gondolom mégis érdekel a lány, különben nem kérdezgetnél róla.
Szóval ha te azt akarod, hogy randi legyen, akkor alakítsd úgy a dologt, hogy tényleg az legyen belőle.
5/5 anonim válasza:
mi lenne, ha rákérdeznél a csajnál, és akkor neki hinnél? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!