Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mi is van? Szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi is van? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác kb 2 hete taliztunk 1-2 éve ismerjük egymástm. Mikor taliztunk nagyon jól elvoltunk,sokat beszélgettünk és sétáltunk,aztán beültünk egy étterembe kávézni,meghivott hiába tiltakoztam. A lábfeje felém mutatott,néha meg is érintett. Látszott,hogy direkt csinálta(mármint saját akaratábol nm csak úgy véletlen hozzám ért). Mikor elbúcsúztunk magától megölelt nagyon meglepődtem. De viszont facebookon egyáltalán nem keres,néha beszélünk ha irok neki,de élőbe másképp viselkedik.

Szerintetek tetszek neki?

Röviden felvázolva:-megérint(apró érintések a kezemen,néha a hátamon)

-meghív tiltakozásom ellenére kávéra,és kinyitja az ajtót nekem.

-nem a barátaival lógott pedig ott volt a lehetőség,hívták is hogy menyjen.

-magától megölel,arról érdeklődik van e vagy volt e barátom azótta miótta legutóbb találkoztunk(6hónapja taliztunk)

-a lábfeje felém mutat.

De facebookon soha nm keres szerintetek?

2017. márc. 16. 22:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 16/l 16/f
2017. márc. 16. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem örülj neki, hogy inkább szemtől szemben tudtok egymással beszélgetni, mert őszintén nekem az a tapasztalatom, hogy akik fb-n nagyon jól elvannak, azok "élőben" nem igazán tudnak mindig beszélgetni. Mert mikor írtok, akkor van időtök átgondolni, mit is akartok, de egy beszélgetésnél erre nincs ám annyi időd. De ennél többet én sem tudok mondani.
2017. márc. 16. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze. :) A fecboookos dolgot még kakild le
2017. márc. 16. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
De ott csak én írok neki. Néha vissza se ír. Ha bejönnék neki akkor írna nem? Vagy már nem értek semmit:( nagyon tetszik
2017. márc. 16. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem minden a Facebookrol szól. Valószínűleg azért nem ír mert nem szeret ott beszélgetni. Örülj jobban annak, hogy személyesen jobban tudtok kommunikálni
2017. márc. 17. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszön az eddigi válaszokat:) várom a többit is:)
2017. márc. 17. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!