Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megsértődnétek azon, ha nem engedné a lány, hogy első randi után hazavigyétek?
Túl vagyok az első randin álmaim férfijával, ennek már 2 hete. A közeli nagyvárosban találkoztunk (ő ott lakik, én egy közeli kis községben, így vonattal utaztam a városba). A megbeszélt helyen felvett, mert kocsival volt, és elmentünk az állatkertbe. minden nagyon jó volt, addig, amíg haza nem indultunk. Én vonattal terveztem a hazautat (az is lett belőle), ő viszont kijelentette, hogy haza akar vinni, amit én nem engedtem, valahogy korainak tartottam, főleg első randi után. Azóta kicsit másabb a viselkedése(egy helyen dolgozunk).
Kérdeztem, hogy megsértettem e valamivel, azt mondta nem, csak most sok gondja van, és emiatt idegesebb, feszültebb, stb.
Miért kell ilyen dolgon megsértődni? (biztos ez a baja!)
Ennyire számít nálatok, fiúk, hogy hazavihetitek-e a lányt?
:(
A fene egye meg! nem tudtam, hogy ekkora nagy dolog, csak egyszerűen nem akartam, hogy még fáradjon miattam, ezért mondtam neki, hogy inkább vonattal szeretnék menni...
amugy minden gesztusomból ki lehet venni, hogy ő álmaim pasija. De akkor miért nem mondja meg, hogy ez a baja?
Na, holnap akkor rákérdezek konkrétan erre a dologra!
Én nem lennék biztos benne, hogy ez a baja, nagy valószínűséggel csak bedumálod magadnak. De ha így is van, akkor is csak ártasz azzal, ha felfújod a dolgot. (Elnézést, hogy nem egészen a kérdésedre válaszolok először.)
Ami azt illeti, én sem érteném egészen, hogy ha én kedves és segítőkész akarok lenni veled, azt Te miért utasítod vissza, amikor a randin minden rendben volt. Ezen viszont lehet segíteni őszinteséggel. Ha leülünk, velem meg lehet beszélni az ilyet. Talán vele is...
nálunk férfiaknál (többségnél) lapa az udvariasság és hogy muatssuk meg hogy tudunk normálisak, romantikusak lenni!
szerintem ezt benézted!
lehet tényleg rossz passzban van!
nálunk nincs menstru..,ehelyett az érzékenyebb férfiak szomorkodnak morzsolodnak,,
javaslom hogy beszélgess vele olyan dolgokrol ami őt is leköti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!