Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viccel ezzel egy fiú?
Ez a fiú nagyon gyorsan tud sétálni,és mondtam neki,hogy ha rendszeresen vele mennék, akkor lefogynék,az jó lenne. Erre azt mondja,hogy ha a személyi edzője lennék,akkor fizetnem kellene neki. Én meg kérdeztem,hogy tényleg? És mennyit? Mondja erre,hogy csak vicceltem...
Alapvetően mindenből viccet csinál ő meg a barátja...de mivel én nem értem a viccet,ezért segítenétek?? Szerintetek miért viccelt ezzel?
Mármint azt mondta,hogy "ha a személyi edződ lennék,azért fizetned kellene"
Jaj elírtam a szöveget.
Szimplán ilyen a természete, sokszor viccelődik. Én is ilyen vagyok meg a legjobb barátnőm is. Ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz. :D
19/l
fhuuu bmeg....... A gyors sétálást nevezik futásnak gombóc arctúr... Amúgy meg, hogy nem lehet érteni a szarkasztikát, mert egyértelmű hogy az volt, gondolom még úgyis mondta, hogy érződjön rajta a komolytalansága az ellentmondással.
Azért viccel, mert nem egy búvalbélelt beszürkült unalmas alak, nevetni jó, nevetetni mégjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!