Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VAn egy fiú a suliban aki tetszik nekem, ezzel az ürüggyel odamehetnék hozzá ismerkedni? (többi lent)
Másik osztályba jár, csak szünetekben szoktam látni. Észrevettem, hogy el van most törve a lába, mert gipszben van neki. Szerintetek odamehetnék hozzá, hogy megkérdezzem, mi történt, fáj-e neki, milyen érzés gipszben lenni? Vagy inkább ne? És ha igen, miket kérdezzek még, ami jó lenen?
Vagy inkább ezzel az ürüggyel ne menjek oda? Csak mert gondoltam, hogy naponta egy csomóan kérdezik, hogy mi lett a lábával, szóval lehet, hogy éppen idegesítené a dolog.
Ha logikus szemmel néznem a dolgot, akkor kb 60% a testbeszéded, hogy az mit közöl, 33% az hogy milyen hangon mondasz valamit, és kb 7%-ot számít az a szöveg, amit konkrétan kimondasz.:) Tehát ezt megnézve, te a 7%-on parázol a legjobban:D
Egyébként ha emberileg nézem a dolgot, szerintem mindenképp jól esik tényleg akárkinek, ha odamennek hozzá és foglalkoznak vele.:D Ha meg nem tetszel neki akkor se fog úgy elküldeni, szerintem ha vele foglalkozol:) Legrosszabb esetben is megismered, hogy milyen a srác, és hát ez a célod, nem?:D
Hát igen.
Szerintem kérdezd meg tőle hogy mi történt vele,aztán azt hogy aláírhatod-e a gipszét ,vagy hogy írhatsz-e rá . Így is úgy is pozitív lesz a végeredmény,hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!