Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MELEG TÉMA Tetszik egy pasi,12. osztalyos. Hogyan kezdjek vele beszelgetni?
Masodik eves egyetemista vagyok. A regi iskolam jelenlegi vegzos evfolyaman van egy fiu aki nagyon tetszett regebb is. Nem reg egy taborban lattam, es nagyon tetszik meg mindig...
Sosem beszelgettem vele. Most viszont akarok.
Hogyan kezdjem el vele a kommunikalast?
Esetleg valakinek tapasztalata?
Biztos, hogy meleg. Csak lehet hogy meg maganak sem ismeri be :(
"Szia cica, van gazdád?" :D
Na jó, beszélgess vele a szakkörökről, arról mindenki képes ódákat zengeni. Ha nem jár szakkörbe, akkor csak a tanárokról, Őket mindenki imádja kidumálni (pl. "Te az Xytanárnő, még mindig akkor a leggonoszabb, ha reggel minenki baromi fáradt?"). Ha ez sem az eseted, akkor bármiről lehet, úgy őszintén, akár azt is felvetheted, hogy hogyan áll ahhoz, ha valaki komoly döntés előtt áll, és a gyk.hu-n kér segítséget.
az ellenkező nemből is akad jelölt :D
De most a pasik jobban vonzanak, és nem fer mindenkit hülyiteni :D
Tuti hogy meleg, és ha pofán akar kúrni, akkor arra rácseszne, mert azért eléggé jó fizikumom van :D és ő inkább a ,,hercegnő,,. Szóval hamarabb megharapna, pofont adna, vagy megkarmolna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!