Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen 'félős'?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és önbizalmam van. Jó, persze nem vagyok megelégedve az alakkommal, (egyáltalán nem vagyok dagadt, de a vékony nem az első szó amiről bárkinek az eszébe jutok) , de melyik lány az. És tetszik egy fiú a suliban. Én tizedikes vagyok ő meg kilencedikes. Sokszor néz a suliba..olyan kis aranyos:Dd mondták a barátaim, hogy mosolyogjak ma rá, de még bejelölni se merem. És idáig az összes gyerek aki tetszett megvártam, hogy ő kezdeményezzen, persze ez nem mindig történt meg.
Mitől lehetne több önbizalmam vagy mitől vonhatnám a figyelmét magamra?
2016. szept. 27. 17:34
1/7 anonim válasza:
Ha rá köszönsz egyszer, az elég lesz :D Aztán hagyd hogy ő csinálja amit kell.
Önbizalom ? hát... ezt írhatnám oldalakban neked...
Hajrá :D
2/7 anonim válasza:
értem én hogy lány vagy,de jelöld be tedd meg az első lépést,tudod a 21.században már ezt is lehet egyáltalán nem fura,bizz magadban anélkül nem fog menni
3/7 anonim válasza:
Szia! Ha esetleg igényelnél egy kis segítséget szívesen tudok segíteni. Kevés információ végett így egy picit nehéz kielégítő választ adni. Írj rám esetleg Privát Üzenetben, ott egy kicsit jobban tudok segíteni ! ^.^ 15/F
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jár a zöld pacsi mindenkinek:)
2016. okt. 21. 00:12
5/7 anonim válasza:
Hát figyelj... felénk akinek önbizalma van az nem itt nyavajogna hanem már rég bejelölte volna vagy ráköszönt volna... De te tudod.
6/7 anonim válasza:
Legyél merész! Csak jelöld be és meglátás mi lesz. Semmit sem veszíhetsz. Ha rád ír, az jó jel, ha nem akkor "a": hagyod a francba "b": te írsz rá (ha elég bátor vagy)
7/7 A kérdező kommentje:
Egy iszákosabb estén bejelöltem. Nem jelölt vissza. De az összes barátnőmet, akikkel kicsit sem feltűnő módon, jelöltem be, egytől-egyig, visszajelölte:--)
2017. jan. 23. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!