Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti egy talpraesett, bátor, dolgos, mindenhez
értő srácot választanátok, vagy egy tudatlan,
szerencsétlen, félős jóképű menő pávagyereket?
1/10 csontianyja válasza:
a menő jóképű pávagyerekkel max a nyálad vered ha plázacica vagy szóval látod te is tudod hogy mindenki az elsőt választaná :)
16/l
2016. aug. 16. 11:23
2/10 A kérdező kommentje:
Én nem ezt tapasztaltam. :) Egyébként 16/F.
3/10 anonim válasza:
A barátom talpraesett, t*kös, bátor, dolgos, ha kell komoly de alapjáraton humoros, rosszfiús ,de romantikus és nagyon jó pasi na ezt kapd ki. :D Amúgy nem beszélhetek más lányok nevében, de nem fér a fejemben mit szeretnek a lányok az éretlen páwagyerekeken. Szerintem olyan csajok bugyija csöpög ilyen srácok után, akik szintén éretlenek és keresik a helyüket a társadalomban, és azért telepednek le ilyen fiúk mellé mert az menőnek számít azt ne kérdezd miért. De a legtöbb ilyen lány megérdemli a barátját mert kb egyszinten vannak . :D És nem tudom. Nem csípem a páwagyerekeket, így eggyértelműen az elsőt választanám bár nálam fontos hogy fogjon meg a srác. Külső is fontos hazudnék ha azt mondanám nem, mert lehet arany szíve ha eggyáltalán nem vonzódom hozzá. De szerencsére én kifogtam a kis hercegem.:) Remélem segitettem 17/L
2016. aug. 16. 11:30
Milyen kis szereny vagy...
Ha soha egy lanynal sem jarsz sikerrel,akkor nem feltetlenul (csak) a lanyokban van a hiba. Bar persze,masokat leszolni konnyebb,mint magadba nezni.
2016. aug. 16. 11:40
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon érdekelnek a lányok.
Nem tudok embereket szeretni. Kíváncsi voltam a válaszokra.
#5-ös
Ha alapjáraton ezzel a mentalitással vagy ,semmi értelme a kérdésednek. :D Meg akarsz győződni arról,hogy semmi esélyed vagy reménykedsz,hogy mégis értékelik az olyan beállítottságú emberkéket,mint amilyen Te is vagy.
Igen,nyilvánvalóan az első alternatíva a jobb. Ajjh..Hagyjuk már ezeket a kérdéseket :'D.
16/L
2016. aug. 16. 12:03
Egyértelműen az elsőt és az életben is így döntenék. 15/L
2016. aug. 16. 12:23
Annyira imádom ezeket a kérdéseket. Van az első lehetőség, ami tökéletes, és persze pont illik a kérdezőre, legalábbis ő így gondolja. Persze az nincs odaírva mellé, milyen rossz tulajdonságai vannak. Aztán ott van a másik csoport, azok, akik sikeresebbek a kérdezőnél, ezért csupa rossz tulajdonsággal vannak felruházva, és mindig szerepel a leírásban, hogy páva. Nekik nem lehet jó tulajdonságuk, a végén még valaki őket írná. És persze a legvégén ott a "mindenki aut mondja, egyes, de aztán a kettest választják a valóságban" és társai, amivel a kérdező bűntudatot akar kelteni a lányokbam, hogy agyon ajnározzák, hogy "de, csak téged szeretünk". Tipikus önbizalomnövelő kérdés. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyet ír ki, vajon tudatosan viszi ezt mind bele, vagy csak a sértett büszkesége láttatja magát tökéletesnek, ellenfeleit pedig javíthatatlan lúzernek, akik sokat gondolnak magukról...
2016. aug. 17. 12:47
9/10 A kérdező kommentje:
"Ellenfeleit pedig javíthatatlan lúzernek, akik sokat gondolnak magukról"
Nem javíthatatlanok, 1 év kötelező sorkatonaság után helyre jönnének, sőt...nem is gondolnának sokat magukról. ;)
A kettő között. Legyen bátor, erős, talpraesett, jóképű, szerény. (Bár ez ritka kombináció) :D
2017. jan. 6. 08:29
Kapcsolódó kérdések: