Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mooskok kérdése:

Tetszik az egyik osztálytársam. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és tetszik az egyik osztálytársam (lány). Lehet, hogy furcsának tűnhet de még nem beszélgettünk komolyabban egy mással, és nem is nagyon barátkoztunk. A legtöbb jel arra utal, hogy én is tetszek neki, sőt vonzódik is hozzám, és én is hozzá, már többször is összeakadt a tekintetünk. Azzal van a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan kezdeményezzek. Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik és ugye ezzel elindítanám a kapcsolatunk (ha kifejezhetem így magam). Nem tudom, hol, milyen körülmények között, és hogyan mondjam el neki, milyen szavakkal? Nagyon szépen megköszönöm a válaszokat, előre is.

#szerelem #osztálytárs #tetszik #osztálytársam tetszik #tetszik az osztálytársam
2016. szept. 26. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ilyen egyszerű, ha kicsit nehezen menne akkor interneten is megírhatod, de ne számíts arra, hogy a karodba ugrik ahogy elmondod.
2016. szept. 26. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell elmondanod.

Alakíts ki vele jó kapcsolatot.Ülj mellé órákon beszélgess vele.Nevettesd meg valamivel.Kérdezd meg hogy szerinte milyen az óra stb.Amikor megjön a suliba köszönj neki aztán menj oda kérdezd meg miújság.Aztán ha már többet beszéltek meg jobban ismeritek egymást hívd el valahová.Ha megy akkor onnantól kezdve ráfeküdhetsz jobban a sztorira mert akkor valószínüleg azért tetszel neki.Aztán mondjuk ha második alkalommal hívnád el valahova akkor valahogy kifejezheted úgy magad hogy ez egy randi lenne.Ha nem tudod esetleg megfogalmazni írj rám megpróbálok segíteni.

A lényeg hogy ne siess nem vonat a kiscsaj szóval nyugi.

Ha rögtön azzal állnál elé hogy neked tetszik meg hogy vonzódsz hozzá lehet már nem érdekelnéd annyira mint mondjuk most (ha érdekled).

2016. szept. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!