Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezzel nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel nagyon beégettem magam a lány előtt a randinkon?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztunk egy csodaszép lánnyal akibe már elég régóta szerelmes vagyok, bár nagyon sok ideig nem mertem nála kezdeményezni de aztán úgy hozta a sors, hogy végülis ott tartunk, hogy tegnap randiztunk és többször is csókolóztunk sőt még egy kis tapi is volt :))))

Viszont amikor smároltunk egyszer akkor elkezdte simogatni az arcomat, a tarkómat nagyon jó volt. És lefele tévedt a keze először a mellkasomra aztán a szívemre ami ugye elképesztően kalapált mivel teljesen odáig voltam. És így rá rakta a kezét és mondta, hogy "úr isten, hogy dobog... izgulsz?" és közbe mosolygott. Én meg mondtam, hogy dehogy... vagyis egy picit, de csak nevetett rajtam. Aztán ahogy lehúzta a kezét a mellkasomról megérintett egy pillanatra máshol is és ekkor is csak nevetett. Persze utána is tök jól el voltunk meg még elvileg fogunk találkozni csak félek, hogy ezzel most én ilyen alárendelt lettem vagy nemtudom mert ő így felizgatott.

2017. febr. 11. 11:15
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem bejött neki:)
2017. febr. 11. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon tetszik a lányoknak ha a fiú felizgul rá. Ez erősíti is azt a tudatát hogy ő kívánatos. És fordítva is igaz, vagyis a fiúknak is tetszik az ha a lányok felizgulnak rá.
2017. febr. 11. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Most arra célzol, hogy állt a farkad és azt tapizta?
2017. febr. 11. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Hat igen azon is vegig simitotta a kezet
2017. febr. 11. 13:30
 5/6 anonim válasza:
100%
Nincs itt semmi gond, bejössz neki és talán komolyabban is megkívánt. Totálisan jó helyzetben vagy haver.
2017. febr. 11. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, mivel égetted volna be magad, őszintén?
2017. febr. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!