Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel elástam, beégettem magam a lánynál? (részeg probléma)
Tegnap volt egy buli.kicsit túl sokat ittam (sose szoktam sokat inni) és kiderült hogy este ráírtam egy lányra Facebookon.pont arra amelyik tetszik :(((
Mikor még józan voltam akkor azt kérdeztem tőle hogy "hogyhogy nem jött a buliba" (mert jó lett volna vele beszélni)
1 órával később meg mikor már tele voltam ezt "a zene nagyon kkk" xddd
Nemrég nem is válaszolt a kérdésemre csak megnézte.
Kérjek tőle bocsánatot?

Üsd el poénosan: "Hihi, akkor ezekszerint Te vagy az akire a részeg-énem gondol. Bocsánat érte!:)"
Vagy "Fúú, sajnálom a tegnap estit, úgy látszik pár ital után is csinosnak tartalak, csak már bátrabb is leszek:D Szép napot!:)"
Valami hasonlót..:) Most ezzel mit tud kezdeni? Bókoltál egyet, de nem túlzod el, nem leszel szánalmas, megvonod a vállad és továbbállsz. Okoskodj ki valamit!!:)

"a zene nagyon kkk"
Nem tudom, miért nem díjazza, szép üzenet pedig.

4-es nagyon jó ! főleg a hihis :) aranyos!
Egyébként szerintem semmi sértőt nem írtál, az meg h írtál neki egy kevésbé értelmes üzenetet hát istenem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!