Nem kell félnem a bolt előtt tömörülő alkoholistáktól? Nem fognak belém kötni?
Figyelt kérdés
Ahova járok kis boltba, ott helyi alkeszok szoktak csoportosulni délután 3-4 fele!
És néha elküldenek a szüleim a boltba valamiért.
És elég csúnyán néznek rám, már messziről méregetnek, meg csöndbe maradnak mikor közelőkbe érek!
Nem fognak bántani? Nem kell tőlük félnem? Csak megisszák a felest, beszélnek, hogy milyen drága a cigi, aztán haza mennek?
2014. júl. 27. 11:31
1/4 anonim válasza:
Nem fognak beléd kötni, de ha mégis beszólnak valamit, nyugodtan és határozottan mondd nekik, hogy vagy befogják, vagy kihívod rájuk a rendőrséget. Ugyanis a boltok előtt tilos az alkoholfogyasztás. Nálunk is ez van, itt egy kisbolt, éjjel-nappal isznak előtte, a boltos se tud mit csinálni, nem járkálhat ki öt percenként. Rendőrt lehet rájuk hívni, persze az sem fog félóránként kijárni, de ha egyszer odajön, elküldi őket, annak nem fognak örülni.
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha nagyon gyerek akkor szólj a szüleidnek hogy beszéljenek a boltossal oldja meg. Majd ő kihívja a rendőröket. Amúgy nem hiszem hogy veszélyesek lennének. Másik megoldás hogy nem mész oda abban az időben.
3/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nem félek tőlük. Már 12 éves korom óta szembesülök ilyen bácsikkal, én mindig nagyon-nagyon csúnyán nézek rájuk (már előre), és húzgálom a szemöldökömet meg forgatom a szememet. Ez beválik:D
4/4 anonim válasza:
A rendőr azért kimehetne! Fejenként 10-20 ezer bünti, és akkor meggondolnák magukat, hogy máskor is odamenjenek-e piálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!