Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikről beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tetszik es hamarosan el akarom hivni talalkozni de addig is mikről lehetne vele beszélni,ami érdekesebb téma(zene,sport,suli mar megvolt) amitol szimpatikusnak fog találni? Bókolás meg ilyenek2017. febr. 23. 23:24
1/8 anonim válasza:
Ha már tényleg szó volt a feudalizmusról és a hőtágulásról, igazán megvitathatnátok hasonló, de mélyebb témákat, mint a szocializmus és a relativitáselmélet. Elsővel jól lehet csajozni, ha megemlíted, hogy nagy buzgóságodban pár nap alatt teljesítetted az ötéves tervet.
2/8 A kérdező kommentje:
Ebben pont jártas vagyok szóval megkérdezem majd hogy államosíthatom-e a gyárait :D
2017. febr. 24. 00:34
4/8 anonim válasza:
Az "imponálsz nekem, mint Rákosinak a búzakalász" is elég jó szöveg, vagy az "érted még egy fekete vágást is bevállalnék fényes nappal" sem rossz. Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Indíts azzal: "INDUL AZ ÖTÉVES TERV!"
Hidd el, ez minden lányt levesz a lábáról. ;) (16/L)
6/8 Retkes Jóska válasza:
Mond neki: Képzeld hazafele jövet láttam egy ronda pulikutyát, te jutottál róla eszembe
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm elvtársak a segítséget :D
2017. febr. 24. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!