Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki ír nekem pár tippet...

Valaki ír nekem pár tippet hogy hogy beszélgessek, haverkodjak másokkal? Meg mikről beszéljek a többieknek?

Figyelt kérdés
15/F
2011. jún. 4. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! ez sajna nem így megy, ezek a dolgok maguktól jönnek. keresni kell egy közös érdeklődési kört, arról beszélni, és utána másfele terelni a szót. ha gondolod, és van kedved ismerkedni, akkor keress meg privátban, és beszélgethetünk. üdv!
2011. jún. 4. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
mit akarsz? barátokat gyűjteni??
2011. jún. 26. 08:15
 3/5 anonim válasza:
Egy barátságos mosoly, egy nyílt és őszinte tekintet sokat segíthet. Ja és ha lánnyal akarsz barátkozni, haverkodni, akkor mindig a szemébe nézz, ne a mellére, mert azt valahogy nem szeretik :D
2011. jún. 26. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem kb, 1 barátom sincs,maximum haver,de azok nem az igaziak..:(ha gondolod beszélhetünk, írj privit.

15/L

2011. jún. 26. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Barátkozni és beszélgetni másokkal egyszerűbb lehet, mint gondolnád, de természetes, hogy eleinte kicsit nehéznek tűnik. Íme néhány tipp, ami segíthet ebben:

**Kezdd a közös érdeklődési körökkel:** Próbálj meg olyan témákról beszélni, amik mindkettőtöket érdekelhetnek. Ha tudod, hogy a másik szereti a focit, filmeket vagy játékokat, hozd fel ezeket a témákat. Ez jó kiindulópont lehet egy beszélgetéshez.

**Tegyél fel kérdéseket:** Az emberek szeretnek magukról beszélni. Kérdezd meg, hogy mit csináltak a hétvégén, milyen hobbijaik vannak, vagy mit gondolnak valamiről, ami téged is érdekel. Ez nemcsak elindítja a beszélgetést, de megmutatja, hogy érdeklődsz irántuk.

**Figyelj oda és reagálj:** Amikor valaki válaszol a kérdésedre, próbálj meg figyelmesen hallgatni, és reagálj arra, amit mond. Ez lehet egy egyszerű „Tényleg? Az király!” vagy „Én is szeretem azt a filmet!” Így a beszélgetés folyamatos marad, és a másik fél is érzi, hogy figyelsz rá.

**Oszd meg a saját tapasztalataidat:** Miután meghallgattad a másikat, ossz meg valamit magadról is. Lehet ez egy hasonló élmény vagy egyszerűen csak a véleményed. Ez segít abban, hogy a beszélgetés kölcsönös legyen.

**Ne aggódj a csendek miatt:** Néha lehetnek szünetek egy beszélgetésben, és ez teljesen rendben van. Ne érezd kényszernek, hogy minden másodpercet kitölts beszéddel. Ha csend van, nyugodtan várj egy kicsit, majd tegyél fel egy újabb kérdést vagy hozz fel egy új témát.

**Légy nyitott és barátságos:** Egy mosoly vagy egy egyszerű „szia” sokat segíthet a barátkozásban. Ha nyitottnak és barátságosnak mutatkozol, az emberek könnyebben fognak hozzád közeledni.

**Tartsd fenn az érdeklődést:** Ha valakit jobban megismersz, figyelj arra, hogy milyen témák érdeklik, és később is hozd fel ezeket. Ez megmutatja, hogy tényleg odafigyelsz rá, és erősíti a kapcsolatot.

Ne aggódj túl sokat azon, hogy mit mondasz vagy hogyan cselekszel. Az emberek többsége értékelni fogja az őszinteségedet és a nyitottságodat. A barátkozás időbe telik, de ha kitartó vagy, egyre könnyebb lesz!

szept. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!