Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemrég ismerkedtem meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég ismerkedtem meg egy lányal Msnenen és azt akarom megkérdezni hogyha kifogytam a témákból mikről beszéljek vele?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy látom az msn lassan népbetegség.Csajoknak van kitalálva mit keresel ott?Ha megvan már a száma,azonnal személyes tali,különben a barátnője leszel.
2010. jún. 6. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

globális felmelegedésről, a szőlőt támadó gombabetegségekről, a cápák szexuális szokásairól...

Hogyan mondhatnánk meg??? Te ismered őt, neked kell tudni miről lehet vele beszélgetni, nem? Ha meg nincs miről beszélgetnetek, akkor nem igazán passzoltok össze, nem gondolod? De valóban személyesen könnyebb az ilyesmi.

2010. jún. 6. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
peronoszpóra
2010. jún. 6. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
dícsérd meg pár alkatrészét ez akkor is bejöhet ha a fele sem igaz, de nem csak 1 szóban ilyenkor nem árt egy kis monológ a kicsikének.
2010. jún. 6. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez mind hüyleség...ne írjatok már neki iylen szemétségeket.

Figyelj, beszélgess bármiről,ami gondolod,hogy érdekelni fogja :ilyen témát most hirtelen nem tok felhozni,mivel nem vagyok srác,és nem is srác agyam van,ezért vaalhogy megpróbálok legalább úgy godnolkodni.nah szal: hívd el vaalhova,de azért előtte ismerd meg jobban.,az sosem árt. Aztán maJD MINDEN MEGY SIMáN A MAGA utján

2010. jún. 7. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel én is voltam így. Pár éve felvettem egy lányt és minden nap beszéltünk msn-en. Olyan fél év után már azthittem hogy komolyan kifogytam a témából és fogalmam sincs miről beszéljek vele ugyanis mindenről szó vlt már ami létezik XD DE tévedtem! Most is ugyanúgy beszélünk és a téma nem fogy el, mindig van valami amiről lehet... :)
2010. jún. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!