Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tényleg szívtelen vagyok emiatt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szívtelen vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
Ha valaki elhív randizni, akkor nem szoktam nemet mondani. Elmegyek vele, aztán azt mondják az emberek, hogy szívtelen vagyok mert nem utasítom el rögtön, ha nem jön be. Miért ne mehetnék el velük, lehet hogy megtetszenek! Most én lennék a szemét amiért esélyt adok?

2017. febr. 12. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Szívesen mondanám, hogy nem... De igen, szemet vagy!

Hisz aki eddig nem jött be, az hidd el akkor sem fog, ha elmész vele valahova.

Ha nem jon be valaki, akkor mondj csak nemet, mert ha az után tudja meg, hogy nincs esélye, miután mar azt hiszi, hogy lehet esélye (tudod, ilyenkor mindenki ezt hiszi), akkor egyszerre dofod be a kést a szívébe es forgatod azt meg benne jo alaposan.

2017. febr. 12. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
te legalább adsz esélyt nekik..
2017. febr. 12. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy szívtelen! Kijár az esély az embereknek.

De azért remélem,az írástudatlan,bunkó,igénytelen egyedek kivételt képeznek. Vagy nem?

Egyébként vigyázz,nehogy te legyél a "mindenkivel randizós csaj", mert egy ilyen hírnév elűzi a fiúkat.

2017. febr. 12. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:

szóval... csak akkor kéne elmennem velük ha szerelmes vagyok vagy mi?

A külsejükkel nincs bajom, az tetszik, miért jobb ha chatelés közben ismerem meg őket, mint egy randin?

2017. febr. 12. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:

HUhh ez aztén az erkölcsi kettős mérce, szemét volnál mert esélyt adsz nekik és örülnek egy randinak??

VAgy szemét vagy, mert megengeded hogy eljöjjenek randira majd utána dobod ki őket, miután mégjobban megismered őket?

REmélem érted a lényeget, ahogyan kérdezed olyan választ kapsz rá, véleményem szerint túlságosan is jószívű vagy és te magad sem tudod mit tegyél nem tudsz rögtön nem-et mondani + talán tényleg lehet az illető utána megtetszik ha megismerted a jellemét, viszont tanulj meg nem-et mondani, mert az a világban nagy HÁTRÁNY, ha nem tudod kimondani!!

2017. febr. 12. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem az van hogy bárki randira hív, ugrok, hanem hogy akkor is elmegyek ha (még) nem vagyok szerelmes.
2017. febr. 12. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg ezt a jó szokásod. Nem szeretem mikor egy lány elutasít és esélyt sem ad annak, hogy megismerjen.
2017. febr. 12. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már!

És ah miért baj ha szemét?

L

2017. febr. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!