Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális vagy velem van a...

Ez normális vagy velem van a baj? (Kisregény lent)

Figyelt kérdés

Kevés időt töltök együtt a szüleimmel mert sokat dolgoznak, de amikor este anya hazaért minden idejét velem szeretné tölteni (meg persze a hugommal). Ha hazaért bejön a szobámba leül mellém hogy meséljem el a napom és közben ölelget meg puszilgat, meg simogat, és lehet hogy velem van a gond de én ezt egyszerűen nagyon nehezen viselem el. Megölel, oké. Visszaölelem, szeretem én is őt, nem erről van szó. De azt nem bírom hogy folyamatosan puszilgat, simogat nem akárhányszor arra jár/ elmegy mellettem. Ha itthon van / hétvégén akkor megsértődik ha becsukom egy picit a szobám ajtaját ha tanulni akarok, vagy ha nem tanulok de bemegyek a szobámba rajzolni/telefonozni/zenét hallgatni/gitárizni vagy akármi más hobbi miatt. Ha pl együtt utazunk és sorozatot szeretnék nézni mert 3 órás az út akkor nem engedi mert hogy inkább beszélgethetnék vele mert olyan keveset találkozunk. Ha iskolai szünet vagy hétvége van akkor ha el szeretnék menni barátokkal valahova megengedi, de látom rajta hogy bántja hogy nem vele töltöm azt az időt. Szóval minél több időt szeretne velem tölteni én viszon nem. Eléggé magamba forduló vagyok és kell nekem egy kis magány meg szeretnék időt szakítani a hobbijaimra és valahogy egyszerűen nem bírom ezt a szertetet amit kapok tőle, az utcán kézen fogva szeretne velem mászkálni, folyton ölelget, én ezt nem szeretném de attól még szeretem és nem akarom megbántani. Ezt úgy oldottam meg hogy amennyit lehet együtt vagyok vele amikor itthon van amikor meg vége a sulinak de még nem ért haza akkor lehetek egyedül. Szóval nem az a kérdésem hogy mit csináljak hanem hogy mennyire normális dolog ez? Mármint pl a suliból hazaúton is mindig abban reménykedek hogy még nem lesz itthon senki és lehetek egyedül stb

Najó nem tudom mennyire sikerült úgy megfogalmaznom hogx a valóságot tükrözze, lehet hogy elég szívtelennek tűnök így

#lány #egyedül #anya #szeretet #normális #szívtelen vagyok XD
2016. nov. 1. 13:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 14/L
2016. nov. 1. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Vegyél egy 1080-t és szebb lesz a világ.:D

Viccet félretéve rosszabb kategóriába nehezebben rakhattad volna,úgy hogy át lesz helyezve.

2016. nov. 1. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen most vettem észre, hogx valamit félre nyomtam de azért köszi
2016. nov. 1. 13:52
 4/5 Dongaben ***** válasza:
100%
Rossz "kategóriába" írtál, de mindegy... Életkortól/érettségtől függ, hogy ki-mennyire igényli ezt a fajta gondoskodást. A szülő már csak olyan, hogy védené gyermekét örökre. Ezzel nincs gond. A te érzéseiddel sincs, mert a gyermek viszont önállósulna, ahogy fejlődik. Picit tudatosítani kellene édesanyádban, hogy mit szeretnél...adjon kicsivel több szabad teret. Tehát: szép lassan engedjen el...
2016. nov. 1. 13:53
 5/5 anonim válasza:
Teljesen normális amit írsz, a kis lánya vagy és az is maradsz örökre. De te most egy olyan korszakban vagy amikor egyedül szeretnél lenni. Én most 38 vagyok és én éhezem anyukám szeretére és vele lennék sokat... Csak mindent tudni szeretne rólad, most válsz felnőtté és félt. Előttem van amikor anyukám a saját kis módszereivel kutakodott nálam, hogy meg tudjon dolgokat. Mesélj neki, kérd a tanácsát aztán finoman közöld hogy tanulnod kell és akkor gondolkodj... Szeretnéd majd egyszer, ha veled lehetne ennyit... Ne vedd nyűgnek mert akkor te is rosszul érzed magad!
2016. nov. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!