Normális, hogy az LCD-LED tévém négy sarkánál kicsit sötétebb a kép?
Biztos hogy sötétebb, mármint ha nem a közepét nézed, hanem a sarokkal vagy szembe és úgy nézed, akkor is sötétebb?
Mert vannak "olcsóbb" TN panales TV -k amik sarkok felé sajnos már torzulnak.
De lehet akár az hogy a háttér világítás középen van, és sarkok felé már nem olyan erős.
Melyik típusról van szó?
Pedig ez az olcsó kategória. (95~100 körül volt) ;-)
Sajnos több dolog is közre játszik, a típusnál.
Ugyan az a háttér van mögötte mint a 32" -osnban, csak nagyobb felületen, így az ott használt gyengébb led megvilágítás is már gondott okoz.
Illetve a ECO energia szabályzás, ami szintén rátesz erre. (keresgélj a beállításokba, hogy ki lehet -e kapcsolni)
Plusz egyfajta VA paneles technológia, ami a srakok fele tényleg kicsit sötétebb.
Nekem Philips -be van hasonlóm, én 2 órát eltököltem mire a színek, fény, és a képbeálíltás is jó lett.
Bár nekem ott volt elünynek hogy volt külön PC üzemmód, ami kicsit már segített benne. (Ebben a típusba nem találtam ilyet)
Amúgy nincs baj vele, normál műsoroknál és filmeknél nem feltűnő, csak mikor homogén tartalom van, akkor látszik. LCD-hez képest amúgy igen jó a fényereje.
De akkor ez normális? Mert ha igen akkor nem reklamálok, csak kicsit megijedtem.
Normális, egy picit sötétebb a sarkoknál.
Mint írtam nekem is hasonló van, én is ennyiért vettem. :-)
Filmezni, és másodlagos kijelzőnek frankó! :-D
Normális.
Egyetlen LCD panel sem biztosít teljesen homogén képet.
Viszont szerencsére ez normál használat közben kicsit sem zavaaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!