Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert más vagyok? Egyedi? Ezért nem kellek a pasiknak?
Na akkor itt vagyok a nyaladzo pasitenger kozott mint lany, hogy tanacsot adjak:D
18 vagyok es ugyanez velem a helyzet, en is elutok a tobbiektol nemcsak kinezetileg, de ertekrendileg is. Egy ido utan ra fogsz jonni, hogy a jora varni kell. Az igazi, aki ahogy mondtad megbecsul nem jon konnyen. Ennyi idosen meg sosem volt kapcsolatom. De tisztaban vagyok magammal es tudom hogy elobb utobb lesz es en nem fogok belemenni par honapig tarto kapcsolatokba csak hogy legyen valaki. Azt szoktam mondani, hogy en nem pasira, hanem a gyerekeim apjara varok illetve a ferjemre az idok vegezeteig. Tudom hogy a mai tarsadalom ezzel nem ert egyet es hulyesegnek tartja de ilyen vagyok, lehet regimodi, de ezt en jobbnak tartom.:) ne ess abba a hibaba, hogy azonnal lecsapsz ha lesz lehetoseg, jol meg kell ezt gondolni:)
A teletebb rocker az nam nyerő. vagy egyik vagy másik,de a 2együtt nem gyerebe.
és sajna mondhatom,hogy ez az átlag jómagam is rokóckot és metált halgatok és vannak husibbcsajok de valamiét mind nem szép.
azt tanácsolom,hogy vizsgáld felül az öltözködésedet,nem kell fulldark anélkül is lehet valaki rocker.
Nem értem a kérdés.
Egyáltalán nem mindegy, hogy mégis miféle pasikról beszélsz, erről semmit sem írtál. Amúgy simán ismerek olyan metál egyedicske embereket, akiknek van párkapcsolatuk.
A leírásodat, az általánosítást azért nem értem, mert gyakori a hasonló-a-hasonlót vonzza jelenség a kapcsolatokban(egy idő után nem csak ők akarnának téged megváltoztatni, hanem te is őket). Te meg minek hasonlítgatod magad poppos pláza cicákhoz?(ha jól értettem a leírást) Gondolom, ha pasiban is ugyan olyanra nyomulsz, akkor ezt a másik úgy fogadja simán, hogy nem illetek össze. (ez nem az ő gondja és nem is a tiéd)
Ha nem leszel "tucat birka", akkor keress eleve olyanokat, akikkel valamiben egyhullámhosszon pendültök. Szerintem eleve úgy nyomulsz a fiúkra, hogy beadod nekik azt, hogy "mennyire egyedi vagy", más vagy mint ő maguk is. Hülyeség, lesz#rják. Keress olyant, akinek a szemében nem egyedi vagy, hanem hozzáhasonló, olyant aki megérti és átérzi a te sajátos életérzésed.
Másképp olyan, mintha direkt olyanokhoz közelednél, akik furának tartanak téged és nem értenek meg, és előadod nekik, hogy "milyen egyedi vagy, más mint a többi lány". Unalmas már ezen picsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!