Miért mindig csak "arra" kellek a pasiknak?
Nem öltözöm kihívóan, de akármit veszek fel, nem tudom elrejteni az idomaimat. Pedig nem hordok kivágott, sem túl feszes felsőt, nem hangsúlyozom ki a melleimet és mást sem. Szomorúan tapasztalom, hogy van, aki már az első találkozáskor is pofátlanul megbámul és megjegyzéseket tesz a méreteimre. Általában pozitív dolgokat mondanak, de akkor is zavaró, hogy nem látnak mást. Engem meg sem akarnak ismerni, csak ágyba vinni. Legalábbis ez alapján nem tudok mást hinni.
Nem nagyképűségből mondom, mert nem tehetek róla, de nem is örülök neki, hogy ez van. Nem tudom elfogadni a helyzetet és Fogalmam sincs, mit tegyek, mert így nem tudok normálisan ismerkedni. Minden férfi ezt csinálja, vagy csak én fogok ki ennyire gyerekes alakokat?
Na lássuk csak. Te is gondolhatnád, h nem mindenki ilyen. Pl. én sem.
Többi lehetőség:
- gyenge ismerkedési próbálkozás
- troll fiúcska
kérdező szerintem te amúgy nem is ismerkedsz. Egyszerűen csak,, oda jönnek hozzád ezek a pasik akikről írsz. azt ennyi.
ja, hát mivel kb 0 erőfeszítést viszel a dologba, ilyeneket fogsz ki, és úgy látszik nem vagy annyira szerencsés alkat, hogy ez magától megoldódjon, hát szívás.
De azért kétlem hogy ez téged annyira zavar, meg valszeg a viselkedésedből is többé kevésbé ez jön le, akár tagadod akár nem.
És azért van egy olyan érzésem hogy össze is szoktál jönni xy emberrel, szóval nem kell itt hü de panaszkodni. Persze eleve felesleges kiírni az ilyen kérdéseket, mert ezekkel csak magadat állítod be ,, szóval negatívan lényegében.
mekkora rinya!!!
mégis mire vártál? hogy ömlengjenek a dudáid miatt?
hát megkaptad :)
Azért valahogy nem tudom elhinni, hogy téged csak az olyanok találnak meg akiknek csak arra kellenél. Ha olyan környéken mozogsz ahol ilyen alakokba botlasz akkor próbálj meg változtatni a környezeteden. Más érdeklődésű embereket keresni.
Rengeteg az olyan egyedülálló pasi, aki vágyik a tartós kapcsolatra és egyszerűen nem megy nekik a pártalálás. (Köztük vagyok jómagam is.)
Ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!