Miért mindig csak "arra" kellek a pasiknak?
Nem öltözöm kihívóan, de akármit veszek fel, nem tudom elrejteni az idomaimat. Pedig nem hordok kivágott, sem túl feszes felsőt, nem hangsúlyozom ki a melleimet és mást sem. Szomorúan tapasztalom, hogy van, aki már az első találkozáskor is pofátlanul megbámul és megjegyzéseket tesz a méreteimre. Általában pozitív dolgokat mondanak, de akkor is zavaró, hogy nem látnak mást. Engem meg sem akarnak ismerni, csak ágyba vinni. Legalábbis ez alapján nem tudok mást hinni.
Nem nagyképűségből mondom, mert nem tehetek róla, de nem is örülök neki, hogy ez van. Nem tudom elfogadni a helyzetet és Fogalmam sincs, mit tegyek, mert így nem tudok normálisan ismerkedni. Minden férfi ezt csinálja, vagy csak én fogok ki ennyire gyerekes alakokat?
Többféle megoldás is van.
Az egyik, hogy olyan oldalakon hirdeted magad, ahova nem lehet fotot feltenni (pl. itt) és az iskolai végzettségedet, hivatásodat (ha van) és egyéb emberi értékeidet emeled ki, telefonszámot kérsz és hosszan beszélgettek, mielőtt a pasi a nőiességedet látná. Ha ebből összejön valami, értékesebb kacsolat lesz.
Vagy egyszerüen aki megszólit téged, leültök egy kávét meginni valahol és beszélgettek. Vagy szimpatikus vagy nem, akkor nem beszélsz meg randit, annyi.
Természetes, hogy a férfi-nö kapcsolat a szexröl szól. Az is termszetes, hogy mielőbb meg akarnak dugni, erre általában az ismerkedés napján sor kerül, de igy volt ez már anyáink, nagyanyáink korában is. Szex után lesz alkalmad beszélgetni a pasival és szépen eldöntöd, hogy kell-e tartós kapcsolatva, vagy egyszer volt, szép volt, elmúlt. Jó volt a kis ficánkolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!