Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Azért mert más vagyok? Egyedi?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mert más vagyok? Egyedi? Ezért nem kellek a pasiknak?

Figyelt kérdés
Nem hordok adidast, nem hordok BFCKGP-est cuccokat, nem hallgatok tingi-tangli pop zenét, nem húzom 2km-esre a szemöldököm. Feketében járok, metált hallgatok, nem érdekel a márka és az adott "menő" zene, stílus és nem megyek a tömeg után, nincs 300 like és comment a profilképem alatt. De gyerekek nekem ezekért soha nem lehet barátom? Első sorban fiúk. Ha egy lány teltebb és egyedibb már meg se nézitek? Miért? Komolyan már feladom basszus. Körülöttem mindenki, mindenkivel smárol,kézen fogva flangál... Én meg ülők és várok. Amint egy srác tetszik és elkezdek közeledni máris a "barátzónába" ragadok. Valakinek tanács? Mert egy biztos nem leszek tucat, birka...

2016. okt. 4. 22:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%
Hány éves vagy, hogy nézel ki, ilyeneket írj magadról :D Az mindig jó, ha valakinek van egyénisége, ameddig másnak nem árt vele.
2016. okt. 4. 22:31
 2/23 A kérdező kommentje:

14 vagyok. :) Lehet jönni a fiatal vagy-gyal de halkan megjegyezném hogy a 14 éves lányok ma már nagyban nem szűzek és én csak egy emberre vágyom aki szeret megbecsül stb...

Mint mondtam teltebb vagyok. Nagy barna szemek, Nagyon göndör barna haj :)

Aki szeretne tudni kérdezhet :D

2016. okt. 4. 22:38
 3/23 anonim ***** válasza:
8%
Hány éves vagy?
2016. okt. 4. 22:39
 4/23 anonim ***** válasza:
62%
Aaa Egy jó kis arch enemy vagy sabaton bármikor jöhet. Szerintem semmi probléma nincsen veled 16/f
2016. okt. 4. 22:41
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon nincs olyan hogy nem kellő lány ne aggódj ;)
2016. okt. 4. 22:43
 6/23 anonim ***** válasza:
96%

Csomó lány van, akire egyáltalán nem illik a leírás, attól még, hogy valaki nem ilyen, még nem egyedi.

Engem például taszít, ha egy lány görcsösen próbál más lenni és egyéniségnek tűnni, pont ettől válik tömeggé.

Kérdező, lazíts egy kicsit, ilyen korban a fiúk nem túl érettek még, ezért van az, hogy ilyenkor szinte csak a külső számít. Csak légy önmagad.

2016. okt. 4. 22:44
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Tessék lefogyni!
2016. okt. 4. 22:45
 8/23 A kérdező kommentje:

Pont ez az. Én nem görcsösen vagyok ilyen. Ilyen vagyok ilyenek szeretném hogy elfogadjanak :)

A tessék lefogynira annyit mondanék hogy nem zabálok, röplabdázom, futok de öröklődő májbetegségem van ami garantálja sehogy nem leszek deszka.

2016. okt. 4. 22:49
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy "egyedinek" gondolod magad, de attól még nem biztos, hogy az is vagy. A vékony nem egyenlő a deszkával. Én is vékony vagyok, mégsem deszka.
2016. okt. 4. 22:59
 10/23 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező: ha bevállalod, rakhatnál ki magadról képet, sok dolgot egyértelműsítenél vele a stílusodat illetően
2016. okt. 4. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!