Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érjem el, hogy randira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy randira hívjon?

Figyelt kérdés
Elég kellemetlenül érzem magam a kérdés miatt,mert sosem okozott különösebben gondot eddig,hogy egy srác figyelmét magamra vonjam,de az osztályomban van egy fiú aki nehezebb eset mint az gondoltam volna. Tavaly mikor az osztályába kerültem elkezdtük kerülgetni egymást,de aztán én össze jöttem egy sráccal,és az egésznek vége lett. Idén szeptemberben már úgy mentem iskolába,hogy a fiúval azóta szakítottunk,és ahogy megláttam azt az osztálytársam megint előjött bennem az amit tavaly elnyomtam. Nem igazán szoktam vele beszélgetni,néha egy egy flörtöt megengedünk magunknak,de nem éppen foglalkozunk a másikkal. Szokott érdeklődni afelől,hogy beszélek-e valakivel aki komolyabban érdekel,vagy hogy hogyan állok a pasikkal,de nem lépünk egyről a kettőre. Hogyan érjem el,hogy randira merjen hívni? Vagy nekem kéne őt? Még sosem tettem korábban olyat,ezért abban nincs gyakorlatom.
2016. szept. 19. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán ha megkérdezi, hogy hogy állsz a fiúkkal tehetnél konkrétabb utalásokat arra, hogy ő az aki tetszik neked. Nem kell neki elmondanod, ha nem mered vagy nem akarod, de attól a tudtára tudod adni egy csomó mindennel.

Akár hívd meg egy olyan buliba, ahol még más barátaid is lesznek, vagy valami szombat délutáni program, ahol nem csak ketten vagytok, hanem még pár barát, és közben foglalkozz többet vele, hogy lássa milyen jól el tud veled lenni. Hátha utána majd ő is elhív téged valahová, esetleg csak kettesben.

Ha nagyon nem haladtok akkor neked kell lépned, mert lehet ő sem mer, vagy nem biztos benne, hogy azért flörtölsz vele, mert bejön neked vagy csak hülyéskedésből, és fél a kellemetlen helyzettől, ha az utóbbiról van szó.

2016. szept. 19. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet,hiszen tavaly is sokat flörtöltünk,aztán én minden figyelmeztetés nélkül jöttem össze a volt barátommal. Elhívom majd valahová :) köszönöm a válaszod. :)
2016. szept. 19. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Remélem sikerül elérned valamit! ;-)

2016. szept. 19. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem :D remélhetőleg venni fogja a lapot,és akarni is fogja még :)
2016. szept. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!