Van egy srác aki tetszik nekem és lehet hogy én is neki. Mit csináljak hogy randira hívjon?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 17:20
2/8 anonim válasza:
hát ha tetszel neki akkor csak tudtára kellene hozni... és ha kölcsönös akkor lehet, hogy elhívna randira, mivel most lehet nem tudja, hogy bejön-e neked.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) és milyen jeleket kéne felé küldenem hogy ezt észrevegye?
2015. máj. 7. 18:22
4/8 anonim válasza:
Füst jeleket! Közben meg táncolsz ugábugá bugááá ugá bugá
5/8 anonim válasza:
hát ez jó kérdés mert amúgy nekem is van egy kiszemelt de nem tom én sem... egyébként örök klasszikus a rámosolygás :-) bár én fiú vagyok csak izgulós vagyok pont olyan csajok előtt aki tetszik :-)
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor egy a bajunk :)
2015. máj. 8. 17:05
7/8 anonim válasza:
:-)
Szerda óta, mikor először megláttam (de nem tudom, hogy ő is látott-e) nem is láttam, tehát nem is tudtam volna azóta kezdeményezni :-/
8/8 A kérdező kommentje:
Én is már egyszer meg is öleltem, hülye indokot kitalálva, de lehet hogy csak ő is fél vagy nem is tudom.
2015. máj. 8. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!