Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A legjobb barátnőmnek nagyon...

A legjobb barátnőmnek nagyon tetszik egy srác, vannak jelek arra, hogy a srácnak is ő, de ez nem biztos. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, a srác az évfolyamtársunk. A legjobb barátnőm már október óta odáig van érte, de jóformán nem is tudunk róla semmit. Olyan rejtély az a pasi. Mindig egyedül van, olyan magányos farkas, tesi órákon sosem öltözik át, nem tudjuk hova jár suli után, egy közös képe sincs senkivel facen, semmi... Viszont mikor összefut a barátnőm vele a folyosón, a pasi folyton bámulja. Én is láttam már, hogy hogyan bámul utána. Mégsem megy oda hozzá. Én a barátnőm helyében már rég ráírtam volna facebookon a pasira, de ez sem megoldás, mert sosincs fent azon sem. Egyszer barátnőm bejelölte, de miután egy hétig nem igazolta vissza, vissza is vonta. Én már mondtam, hogy köszönjön rá a folyosón, de nem mer. Én mégsem ismerkedhetek össze vele, hogy összehozzam őket, ha egyszer a barátnőm nem szeretné. De ha sosem fog lépni egyikőjük sem, előbb-utóbb elballagunk... Szerintetek mi tévő legyek? A barátnőmnek mit tanácsolnátok?

2015. máj. 4. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

A szöveg közepén már gondolkodtam hogy ez rólam ír?

De ra kellett jönnöm hogy nem.

Mar megint :D

2015. máj. 4. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Hozd össze őket, ha szeretnéd. Mivel úgyse fog lépni egyikük se, csak nyerhetnek rajta. Ha meg nem jön össze, hát akkor sincsenek hátrébb, csak már nem lehet élvezni az álmodozást, meg várni mikor jön oda.
2015. máj. 4. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

A kis lázadó nem öltözik át tesin........:D

Nekem sincs fent túl sok közös képem facebookon, mégis vannak barátaim.

Lehet a pasi naponta több lányt is megbámul.

Nekem is egy lány több, mint 1 hónap után jelölt vissza facen, pedig tuti minden nap fent van.

Azt tanácsolom, hogy vegyen észre a barátnőd más srácokatt is. Aki jobban megközelíthető, még akkor is, ha az ösztönötök állandóan a rejtélyes pasik felé húz.

2015. máj. 4. 22:41
 4/6 anonim válasza:
A baratnid csk a fiu kinezeteert van oda? Lehet h majd raszanja magat egy ev mulva h megismerkedjen vele, es kiderul h full nem egymashoz valoak. Akkor ez az ido amig epekedett utana tok felesleges volt. Ha annyira tetszik neki akkor elobb utobb lepjen mert ennek nincs sok ertelme. De ha nem is ismeri nem tudom h tetszhet neki annyira. A kulso nem minden :)
2015. máj. 4. 22:47
 5/6 anonim válasza:

Én is azt hittem, hogy rólam szól. :)

Hát, nincs egy barátja sem a srácnak akivel beszélhetnél erről? Általában az működik ha a két félhez a legközelebb állók próbálnak valamit. Hova valósiak vagytok?

2015. máj. 4. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem öltözik át tesin azért írtam, mert még csak azt sem látjuk, hogy tesin hogy viselkedik. Tud-e focizni, szeret-e vagy egyáltalán beszél-e a srácokkal mikor muszáj. :D A barátnőm kifejezetten megtiltotta nekem, hogy én lépjek, nehogy a srác azt higgye, hogy nekem tetszik. A kinézetéért van oda igen, meg valahogy olyan visszafogottnak és rendesnek és nem olyan nagyképű nagymenő srácnak tűnik.
2015. máj. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!