Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác és szívesen megismerném. Hogyan kezdjek hozzá? 15/l
9-es vagyok és az egyik évfolyamtársam tetszik. Azonban a nevét nem tudom, meg úgy amúgy róla bármit is.. :D Mit csináljak?
U.i.: Elegem lett plátói vagy viszonzatlan szerelmekből, ezért akarok most már a talpamra állni.
1 randi biztos lesz belole, ha te mesz oda hozza :)
En ugy csinalnam, odamegyek, kozlom vele, hogy szivesen megismernem, es elhivom fagyizni/hambizni/ gofrizni [FOLYT KOV]
Az elso talalkozason nem kozolnem vele, hogy tetszik/beleestem. Chatelnek vele egy kicsit, aztan a masodik "randin" dobnam be neki ezt a temat :)
Sok sikert!
Elozo ketto vok!
Habar lanyok teren nem allok valami jol fiu letemre, de ez nallam nagyon nyero, es megse olyan nyomulos. Ja es egy dolog, ha te kezdemenyezel, kicsit legy ovatosabb, nehogy kihasznaljon!!!!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat! És hogyan legyek óvatos?
Barátságos embernek tűnik és általában az osztálytársai közelében van. De akkor hogy beszéljek vele négyszemközt? Ja, és kb. fél óra faces kutakodás után megvan a neve! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!