Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy nálam fiatalabb srác. Hogyan adjam tudtára, hogy szívesen megismerném jobban? Nagyon pofára eshetek?
Szerintem örülne neki, ha jeleznéd neki, hogy bejön.
Szerintem próbálj meg beszélgetni vele valami általános dolog alapján... egyetemi dolgokkal kezdhetsz pl... aztán esetleg próbálhatod úgy terelni a témát, hogy találkozzatok később kettesben egy kávéra vagy valami.
nem is gondolnád mennyi minden tűnhet még a világon gyerekes dolognak.
az is annak hangzik, hogy elképzeled fejben hogy szerelmes beléd a srác, ez eljut a gondolatáig és az lesz.
Higgy a gondolat erejében. :D Ebben is van igazság. Szerintem örülne. Itt is sokszor írják fiatal fiúk, hogy nem az 5 évvel, de a többel idősebb nők is bejönnek nekik.
Nem vagyok a női kezdeményezés híve (esetleg ha csak szexet, vagy kalandot akar a nő, bár azt meg kap úgy is... mivel ARRA HAJLAMOS egyének /hatalmas tisztelet a kivételnek!/ aztán folyton az orrod alá dörgölhetik, hogy te futtottál utánuk... de finoman jelezhetnél neki. Abban semmi rossz nincs- lehetőséget adtál, ennyi.:)))
Nem probléma, mindketten egyetemi környezetben mozogtok, az évek meg ilyen korban nem látszanak.
Hát izé, hogyan mutasd ki.
Beszélgessetek.
Csak találtok rá alkalmat.
Ebédszünet, stb.
Már bocs, de erre a lányok mindig találnak alkalmat. Az egész egyetem tuti nem fog rajtad röhögni, mert az egész kérdés egészen természetes, hogy egy doktorandusz csajszikának megtetszik egy fiatal, életerős kan.
Itt a tavasz, legyetek boldogok.
Remélem, a hétvégét már együtt töltöd Vele(m).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!