Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác. Tippek?
Figyelt kérdés
Szóóóóóóval van egy srác, akivel szer.tnék megismerkedni (olyan lássuk mi lesz belőle, semmi más) viszont az egyetlen hely ahol összetudunk futni, az egy áruház (mivel ott dolgozik). Khm... szóval valaki mondana nekem jó tippeket ha szépen megkérem? :)2013. jan. 21. 19:05
1/12 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy nem jöttök össze. 300 Ft-ot teszek rá. Többiek?
5/12 anonim válasza:
emelem egy ezressel, ne aprózzuk el :D
6/12 anonim válasza:
1, 2, 2, X, 1, 1, X, 1, 1X, 2, 2X, 1, X
+1. X
7/12 anonim válasza:
Szerintem handicappel nyersz kérdező. Rakok rád egy ezrest.
8/12 anonim válasza:
Felteszem az egész vagyonom, 11250 forintot. xD
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ha és ha én nyerem az összes pénzt? XD
2013. jan. 22. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!