Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác a sulinkban aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác a sulinkban aki nagyon tetszik. De még csak a nevét se tudom. A folyosón szoktam látni, mindig a haverjaival van (akiket szintén nem ismerek) Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Babfőzeléket
2013. jan. 6. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
17 éves srác vagyok,és körülbelül 14 évesen léptek fel ezek a problémák nálam is...Kicsit félénk vagy biztos,de ez érthető.Egyszerű a dolog...Oda mész hozzá,és egyszerűen megkérdezed tőle,hogy lenne-e kedve beszélgetni.Beszélgetés közben megkérdezed a nevét.Ismerkedtek,majd felveszed a facebookra,ha már ilyen híres lett...Ott mindig jobban kibontakozik az ember, és leír olyan dolgokat,amit nem merne mondani a való életbe, vagy tartana tőle.Amit jegyezz meg, hogy egyszer élünk,csalódni többször csalódunk,mindent meg kell próbálni, ne merj cselekedni...Félve nem lehet ismerkedni, vagy cselekedni.Ha csalódsz, fuss neki még egyszer.:)
2013. jan. 6. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
sorry elírtam, "merj cselekedni".:)
2013. jan. 6. 20:56
 4/4 anonim válasza:
hmm ha tényleg félénk vagy akkor keress egy olyan alkalmat amikor a gyerek egyedül van, tanul vagy nem tudom. Ne hogy akkor menj oda amikor ott vannak a haverjai. Ha akkor mész oda egyből beszélni fognak minden hülyeséget és csak összezavarodsz. Ha egyedül van ráköszönsz megkérdezed a nevét. És ha tetszel neki szerintem fel fog dobni egy témát. De beszélj vele valamiről...
2013. jan. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!