Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályomban, hogyan közeledjek felé?
2016. szept. 4. 17:59
Menj oda hozzá szép lassan az gondolom közelexésnek számít.
2016. szept. 4. 18:04
3/11 A kérdező kommentje:
Miert is ne? Hagy dontsem mar el en h kivel akarok baratkozni es kivel nem
Masodik valaszolo nagyon vicces vagy :)))))))))))))))
Barátkozni lehet. De kavarni nem ajánlatos...
tegyük fel összejöttök, szipi-szupi minden, aztán szakitatok. Évekig kell majd minden áldott nap a pofáját nézned...
2016. szept. 4. 18:07
A negyedik megválaszolta a lehurrogásodat. :))
2016. szept. 4. 18:16
Házinyúlra nem lövünk. Ha mégsem lesz örök boldogság, egymás fejét kell nézni minimum 4 évig. Látni, ahogy összejön utánad mással, más teszi boldoggá, és ha valamelyiktek még érezni fog a másik iránt, ez a tüske ott marad. Plusz ebbe akaratlanul bevonjátok utána az osztálytársakat, mert nekik meg ezzel kell együtt élni.
2016. szept. 4. 18:21
Szerintem meg ha tetszik neki akkor miért ne? Ha tetszik szólitsd le és mond el mit érzel, örökké azon fogsz gondolkodni mi lett volna ha leszólítod, szóval szerintem tedd meg :)
2016. szept. 4. 19:29
Eddig azt mondtam volna hülyeség hogy osztálytárssal ne. Egészen míg sajtá tapasztalatból meg nem tudtam hogy tényleg nagyon rossz ötlet. :( Elkezdett valami alakulni nyáron, nagyon jó volt, majd elkezdődött a suli és azzal a lendülettel annyi is lett mindennek. Mert egyszerűen furcsa és kínos mindenhogy. :/ És most jog már nincs semmi miközben annyi dolog volt nyáron még kínosabb lesz mint mikor még azt hittük folytathatjuk.
Fe ebnek ellenére ha megpróbálnád azt tudom javasolni egyszerűen mikor nem a haverjaival van menj oda, hozz fel egy témát ami közösen érint titeket. Ez osztélytársként nem nehéz. Jó esetben észreveszed hogy ő is érdeklődik e valamennyire irántad vagy sem
2016. szept. 4. 19:36
9/11 A kérdező kommentje:
Igen lehet h nektek kinos lenne, de mar volt ilyenre pelda es nem volt az. Sot, a fiuval utana meg baratok is voltunk...
Koszonom mindenkinek aki valaszolt! :)
10/11 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy ha tényleg tetszik és vállalod azt a kockázatot, hogy ha véletlenül szakítanátok, akkor el tudod majd viselni, hogy az osztálytársad lesz még pár évig, akkor menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni, beszélgessetek a szabadidőtökről, hogy mit szerettek csinálni, esetleg mi a kedvenc tantárgyatok, mi a véleményetek a tanárokról, stb. Ne félj megszólítani, hiszen az osztálytársad. Ha meg találtok valamit, ami közös bennetek, akkor az máris egy jó kezdet. Most ez csak egy példa lesz, de ha szereti a pizzát és biztos szereti, mert ritka, aki nem, akkor elmehettek valamikor pizzázni meg beszélgetni, mint 2 osztálytárs. Ha meg sok időt töltötök együtt, akkor az idővel alakulni fog. Én mindenesetre szurkolok nektek. :)
2016. szept. 5. 19:23
Kapcsolódó kérdések: