Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a lányhoz?
Miért fontos hogy más ne tudja meg?
Hát csak odamész,köszönsz neki,bemutatkozol,beszélgetsz kicsit vele és utána megkérdezed hogy van e kedve elmenni veled xy helyre.
Amúgy ha annyira nem akarod hogy megtudják mások akkor próbáld úgy hogy megvárod amikor megy hazafelé.
Ha megkérdezi hogy miért jeölted be akkor mondhatod pl ezeket
-Meg akartalak ismerni
-Szimpatikusnak tűnsz
Végülis az első barátod akivel megismerkedtél azzal is azért kezdtél el beszélgetni mert meg akartad ismerni.Az most lényegtelen hogy az gondolom oviban volt.:D
én is nagyon félénk voltam/vagyok, nekem mindig az segít ilyen helyzetekben, ha arra gondolok, hogy nincsen vesztenivalóm.
arra szoktam gondolni, hogy most nincsen barátnőm, ha odamegyek és nemet mond, akkor ugyanott vagyok, mint most, de ha bejön az 1% és igent mond, akkor óriási pozitívban vagyok. mondjuk eddig 2x csináltam meg és nem jött be, de legalább azzal biztattam magam, hogy meg merem csinálni :D
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!