Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petus23 kérdése:
A Lehel piaci Príma cba-ba dolgozik egy srác, akinek az alkarja tetovált, magas és nagyon kedves. Aki tudja a nevét lenne olyan kedves és megírná? Szívesen megismerném, csak személyesen nem merem megkérdezni!
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 14:03
1/16 anonim válasza:
nem hogy elmennél vásárolni és megismerkednél vele :D
2/16 anonim válasza:
Szerintem örömmel venné,de csak ha a "Petus" az Petra és nem Péter :D
3/16 A kérdező kommentje:
Ma is ott voltam vásárolni és dumáltunk, de valahogy leblokkolok ha neveket kell kérdezni :D
és igen.. a Petus Petrát takar... :D
2013. máj. 15. 14:08
4/16 anonim válasza:
És ha megtudod a nevét akkor nem leszel félénk?
5/16 anonim válasza:
Csak az alkaraj tetovált?! Gyík!!! Most a 3/4es a menő.
6/16 anonim válasza:
menj el csokiért mondván megkívántad :D
és kezdj el vele megint beszélni és kérdezd meg mikor végez :D ebből le kell neki esnie :D és ha bejössz neki elhív valamerre :D nah gyerünk indulj el most :) sok sikert :)
7/16 anonim válasza:
én közel lakom ahhoz a cba-hoz, megkérdezzem neked?
8/16 Buborék Fejü válasza:
A sok nézelödö, vásárló pedig mi leszünk ott GyK emberek, akik suttyomban figyelnek :)))
9/16 anonim válasza:
"leblokkolok ha neveket kell kérdezni" Akkor kérdezd meg mennyi a csirkefarhátnak kilója!
10/16 A kérdező kommentje:
nem tudom, olyan típus vagyok akinek h ha bejön valaki akkor teljesen félénk lesz, amíg meg nem ismeri az illetőt... , amúgy meg elég nagy szám van szóval ha tudnám a nevét akkor a többit már elintézném... de hát ugyebár az első lépés a legnehezebb....! :)
ha megkérdeznéd nekem akkor azt nagyon megköszönném! :)
2013. máj. 15. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!