Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok? Nektek melyik jönne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Nektek melyik jönne be jobban, ha egy srác szabadba, pl közös sportra, sétára, városnézésre hívna el benneteket, vagy ha kajálni, moziba, esetleg valami jobb koncertre hívna el benneteket?

Figyelt kérdés
Amúgy 16F

2016. szept. 4. 20:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, minek raktam ki, mert nemet mondott és azt mondta, nincs rá esély, de azért kiváncsivá váltam
2016. szept. 4. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Séta egy szép helyen tuti befutó:)
2016. szept. 4. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármelyik jó ötlet randinak. Talán a mozi lenne legkevésbé szimpatikus. Utána a filmről lehet beszélni, de egymásról másfél óra alatt több dolgot meg lehet tudni, ami építő jellegűbb egy kapcsolatban... :D Ott meg csak ültök egymás mellett és filmet néztek, ahol beszélni se nagyon lehet közben. :D A koncert sem a legjobb ebből a szempontból, viszont az jobb közös élmény, olyanra is szükség van. De szerintem ez emberfüggő, jó esetben még első randi előtt is megismersz valakit annyira, hogy nagyjából tudd mi tetszene neki jobban ezek közül. :D Vagy akár meg is kérdezheted mi a hobbija/mit szeret csinálni, ha azt mondja sportol vagy szeret kirándulni, nem nehéz kitalálni hova fogod vinni. :D

18/l

2016. szept. 4. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első pár randinál a mozi koncert kilövős, mert nem igazán lehet beszélgetni és mondjuk az ismerkedős folyamatban az nekem fontos. Evés nem létszükségletem, sőt problémás vagyok ilyen téren szóval az se túl nyerő, a sportolás szintén problémás az én esetemben, de amúgy nem rossz csak mondjuk nem az első randira és rizikósabb mint a sima séta. Szóval sétára szavazok ha nincs túl meleg vagy hideg vagy nem zuhog az eső:D Későbbi már járós programnak meg koncert, nincs is annál jobb mint együtt headbangelni és ordítani a szöveget:D
2016. szept. 4. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem ismeritek egymást akkor szabadba menj - kapcsolatépítés. Ha szimpatikus akkor akkor egy vacsora, vagy ha már csók akkor mozi mehet. Koncert akkor mikor már jártok.
2016. szept. 4. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
talán egy közös séta és fagyi vagy egy konci :) én mindkettönek örülnék..
2016. szept. 4. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a seta a legjobb otlet. Imadom a koncerteket,de nem biztos,hogy elso nehany randin olyan felszabadultan tudnek enekelni es tancolni a kiszemeltem elott.
2016. szept. 4. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy pizzara meghivnam egy pizzeriaba ahova setalva mennenk :D kar fel a fejjel majd lesz mas :)
2016. szept. 5. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik ötlet nagyon tetszik, nekem nem is igazán az számít hogy hova megyünk és mit csinálunk, csak azzal a személlyel legyek akivel szeretnék. :)

De talán egy közös sétának örülnék a legjobban, mert közben tudnánk beszélgetni, élveznénk kettesben egymás társaságát. :)

17/L

2016. szept. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!