Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nektek melyik jönne be jobban, ha egy srác szabadba, pl közös sportra, sétára, városnézésre hívna el benneteket, vagy ha kajálni, moziba, esetleg valami jobb koncertre hívna el benneteket?
Szerintem bármelyik jó ötlet randinak. Talán a mozi lenne legkevésbé szimpatikus. Utána a filmről lehet beszélni, de egymásról másfél óra alatt több dolgot meg lehet tudni, ami építő jellegűbb egy kapcsolatban... :D Ott meg csak ültök egymás mellett és filmet néztek, ahol beszélni se nagyon lehet közben. :D A koncert sem a legjobb ebből a szempontból, viszont az jobb közös élmény, olyanra is szükség van. De szerintem ez emberfüggő, jó esetben még első randi előtt is megismersz valakit annyira, hogy nagyjából tudd mi tetszene neki jobban ezek közül. :D Vagy akár meg is kérdezheted mi a hobbija/mit szeret csinálni, ha azt mondja sportol vagy szeret kirándulni, nem nehéz kitalálni hova fogod vinni. :D
18/l
Nekem mindegyik ötlet nagyon tetszik, nekem nem is igazán az számít hogy hova megyünk és mit csinálunk, csak azzal a személlyel legyek akivel szeretnék. :)
De talán egy közös sétának örülnék a legjobban, mert közben tudnánk beszélgetni, élveznénk kettesben egymás társaságát. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!