Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb ha egy izmos srác borotválja, vagy nem?
Sokkal férfiasabb, ha van egy kis szőr. :) Persze, nem egy dzsungel. Szépen nyírt. :)
De ez csak az én véleményem.
20/L
Miért szükséges ahhoz izmosnak lenni, hogy felmerüljön ez a kérdés?
Természetesen kellemesebb, ha egy srác borotválja rengeteg ok miatt. Ez persze függ a comb és a hasszőrzettől is, mert pl. nálam nagyon hülyén néz ki, hogy szőrös a combom és a hasam is, de ott meg minden tök csupasz? Na nem... Én ha egy időpontra készítem elő a terepet, kb. 1 héttel előtte szoktam leborotválni, mert akkora éri el azt a nagyságot a szőr, hogy már nem bök, nem is túl hosszú, elmúlik az esetleges bőrpír vagy szőrtüszőgyulladás stb. és nem is néz ki olyan hülyén az a terület.
Barátnőmnek is ez a hetes fazon tetszik a legjobban, vagy a frissen nyírt csupasz, bár egy borotválás után nem olyan kellemes számomra, ha nyúzza szegény Jancsit, mint egy hetes borotválás után... :)
Ha izmosabb fiúról van szó, akkor számomra az a vonzó, ha a mellkasa borotvált, a hasa szintúgy, kivéve a férfiassága felett egy kis csíkban, a köldök alatt, ami pl. még látszik akkor is, ha alsó van rajta. Valahogy mindig "oda" vonzza a tekintetem. Odalenn jobban szeretem a rövidre vágottat, csupaszon nekem nagyon furcsa, de nagyon szőrösen számomra kellemetlen.
( [link] ilyesmire gondoltam, de nem tláltam rá jobb képet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!