Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejovos lennek?
Figyelt kérdés
Belso: a koromhoz kepest komoly vagyok de nagyon nagy idiota tudok lenni ha jol erzem magam :D, ha szimpatikus akkor szivesen baratkozok akarkivel, igyekszem nem elitelni senkit elso latasra, es egy kivsit lobbanekony vagyok. Szeretem a kepregenyeket, konyveket, akciofilmeket es a szamitogepes jatekokat (assassin's creed, cod, stb).
Kulso: kicsit teltebb alkat, voroses barna egyenes haj, szeplok, kekes zoldes szurkes szem (senki nem tudja milyen)
Tudom ezek alapjan nehez megallapitani :/ :)
2016. júl. 24. 19:24
1/10 A kérdező kommentje:
15/L
2016. júl. 24. 19:24
3/10 anonim válasza:
Nekem ezek alapján szimpatikus vagy.
4/10 anonim válasza:
Nekem bejövős. :) A vöröses barna haj nekem nagyon bejön. :D
5/10 anonim válasza:
A leírtak alapján szimpatikus vagy. :)
23/F
6/10 anonim válasza:
A leírtak alapján 10/10
Ha gondolod írj privátot. :)
20/F
7/10 anonim válasza:
Mint az ilyen tipusú kérdéseknél, most is azt válaszolom, hogy arc és ismeretség nélkül korrekt választ ne várj. Ebből nem lehet eldönteni, hogy mennyire vagy "bejövős".
8/10 anonim válasza:
Nekem bejössz. :)
Ha gondolod írj pm-et.
20/f
9/10 anonim válasza:
azért odaírhattad volna hogy "pedofilok kíméljenek" amúgy így a leírtak alapján szimpi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!