Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most leginkább Fiúk válaszára...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most leginkább Fiúk válaszára lennék kíváncsi de ha lányoknak van ötletük ezzel kapcsolatban akkor annak is örülök. Tegát ha elhívtok egy lányt randira vagy egy bármilyen helyzetben mennyire jó ha egy lány nem adja könnyen magát?

Figyelt kérdés

2015. dec. 3. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem jó mert így azt hiszem hogy nem jövök be neki! jó első randin ne legyen sex de csók az már lehet
2015. dec. 3. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp pozitív, legalábbis számomra. Így tudható, mennyire értékeli magát a lány, továbbá van motiváció arra, hogy küzdjek érte. :)
2015. dec. 3. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Bocsika, de első válaszolóként egy lányt kaptál:D

Szerintem nem feltétlenül rossz jel, sőt, csak a lány jellemét erősíti (bár ez az én véleményem). Végülis igent mondott, vagy nincs válasz még?:)

2015. dec. 3. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarok a csajtól. Nekem elég a puszi is a végén. Csókról meg sexről első randin még nem is álmodok. A többi már nevelés meg jellem kérdése.
2015. dec. 3. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Egymillió oka lehet, hogy miért nem adja könnyen magát a lány. De szerintem ez többségben pozitívum, mert talán más fiúknál sem adja könnyen magát.
2015. dec. 3. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Jaj megelőztek:D Csak ignoráld az első mondatot:D

#3 ( >.< ) vagyok.

2015. dec. 3. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Annyira add magad könnyen amennyire szeretnéd, jónak látod. Ne mások véleménye miatt add/ ne add könnyen magad. Egyébként pedig teljesen véletlen, hogy milyen srácot fogsz ki, mit szeretne.
2015. dec. 3. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
mivel engem sajnos sok elutasítás ért azért nincs kedvem harcolni sokat, adjon egyértelmű jeleket és kész, k**va nem lesz tőle de legalább tudom hogy megérte
2015. dec. 3. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az nagyon bejön, ha nem adja/kéreti magát. Kelljen megkűzdeni érte. Persze ne legyen ellenséges, se passzív. Azért legyen sikerem.
2015. dec. 4. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 hónap után volt az első csók és rá 3 hétre az első dugás. 27/L
2015. dec. 5. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!