Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randim, hülye lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párnahuzat kérdése:

Első randim, hülye lennék?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és nagyon jó kapcsolatom van egy lánnyal. A héten teljesen bele is szerelmesedtem, alig bírok másra gondolni. De van egy kis probléma: a fél évfolyamnak ő tetszik, és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ő belém szerelmes. És attól félek, hogyha elhívnám egy randira, biztos találkoznánk valakivel az évfolyamból (ez tapasztalat, és egyben biztos is, hogyha elmész valahova, és pl nem jól áll a hajad, szinte 100% hogy belefutsz egy pár ismerősbe), ami nem lenne jó. Azért, mert akkor az biztos, hogy másnapra mindenki megutálna. És most jön a kérdés: a szívemre, vagy az eszemre hallgassak?

2016. febr. 21. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:

A szívedre

Szerelemben háborúban mindent szabad

Szoval menjetek csak randizni es hagy irigykedjen a sok kis nyomi

18/f

Képzeld csak el meddig bannad hogy nem hívtad el

Inkabb band meg amit megtettel minthogy azon ragodj mi lett volna ha

HIVD EL

2016. febr. 21. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:

A szívedre.

Ha igazán szereted nem érdekel majd hogy miatta piszkálnak.

2016. febr. 21. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szivedre.

Megnezned azt, ahogy mas elhivja, es mivel nem lepsz o tovabblep? Hivd el, irigykedjenek csak.

Bocsi az ekezetekert.

2016. febr. 21. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

"Megfelelési kényszer"

Miért érdekelne azoknak az embereknek az utálata akik hülye okokból utálnak? Ha a csajnak te tetszel, akkor a többiek elvárnák tőled hogy ha neked is tetszik, ne gyere vele össze? A lényeg hogy hülye emberek szeretetét ne keresd mert felesleges. Ha ilyenért megutálnak csak érezzék magukat rosszul ezért.

Ne szalaszd el a lehetőséget semmiképpen ha neked megadatik hogy viszonozzák a szerelmed. Ne foglalkozz a hülyékkel, sok sikert! 17/f

2016. febr. 21. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
De, mivan ha a lánnyal nem jön össze, de a fél suli utálja őt? Szerintem hívd el, de ha megutálnak, akkor nem barátok. Akik meg amúgy sem barátok, nem mindegy hogy utálnak vagy sem?
2016. febr. 21. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Elhívom akkor :D
2016. febr. 22. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!