Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szar lennek elso randikon? 22F (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szoval tobbszor is voltam randikon az elmult 1-2 evben es azt tapasztaltam, hogy mocsok szar lehetek bennuk. Rolam annyit hogy introvertalt de baratsagos ember vagyok. Nem vagyok se csuf se atomszep. Atlaghoz veve alacsonyabb (171 cm) de nem durvan. Aranylag izmos-szalkas testalkat.
Randikeressel nem szokott baj lenni. Volt hogy visszautasitottak de kevesszer. Szoval kb igy kell a randimat elkebzelni:
Kimegyunk meginni valamit/setalni. Kozbe beszelgetunk teljesen normalis dolgokrol. Nincs awkwards silence. A vegen meg elvalunk egy puszival (arcon). Utanna meg kiderul hogy csak baratok vagyunk. Mit csinalok rosszul gyerekek?
2015. szept. 23. 18:03
2/2 anonim válasza:
Amig együtt vagytok erezze magat igazán nönek. Erezze magat hercegnonek. Mindenkepp csak pozitiv megjegyzeseket tegyel ra,ne csinalj viccet a negativ tulajdonsagaibol,vigyázz semmivel ne sertsd meg. Mutasd magad hatarozottnak. Legyel udvarias vele:) Nap vegen,puszi kozben fogd meg a derekat,vagy ne az arcara add a puszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!