Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbálkozik senki, aki igazán kellene nekem? Én lennék a hibás?
Lány/15? 15 évesen nem fogsz olyat találni hogy mind2-töknek egyszerre jöttök be úgyis valaki be teper a másik iránt és ez által fogod te őt vagy ő téged megszeretni...
De mondjuk ha írnál tulajdonságot akkor könnyebb lenne mi az a nem sok elvárás stb..
Hát az alap,hogy öltözködjön jól az illető valamiért majdnem ez számít a legjobban belső tulajdonságok mellett. Pár évvel azért legyen idősebb(de persze az se baj ha 16). És nyilván legyen helyes. De ez még mindig nem annyira fontos mint a stílusérzék:"D
És mielőtt mindenki leírna egy felszínes libának ezek azok a szempontok amik alapján eldöntöm szívesen ismerkedek-e vagy nem. De ha úgy érzem hogy a srác meg tud nevettetni,mindig mosolygok mellette,megértő és hasonlít rám nyert ügye van(de az öltözködés továbbra is számít). Ezek nagy elvárások lennének?:D Szóljatok ha igen:"D
hat ha ennyire fontos az oltozkodes akkor mutasd meg facebookon hogy te is tudsz! azok a fiuk akik nagyon figyelnek erre altalaban postolgatnak kepeket, es a barinoik meg meg 10szer annyit.
lehet tenyleg felszines viselkedes, de 15evesen sztem leszarhatod.
Én nem szoktam próbálkozni meghagyom másnak:"D
Egyébként nem fogom arra pazarolni az időmet,hogy fotózgatom magamat és minden héten új profilképet állítok be. De hát az tuti,hogy így sokkal nehezebb ismerkedni elismerem:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!